Werder Bremen mot Schalke 04 i Bundesliga

Werder Bremen – Schalke 04
Weserstadion, Bremen
Lørdag klokken 15.30

Werder Bremen har hatt en dårlig start på årets Bundesliga-sesong og tar lørdag i mot Schalke 04 på hjemmebane. Les mer og finn live stream til kampen her.

Tok sitt første poeng forrige serierunde

Werder Bremen startet sesongen ved å tape borte mot Hoffenheim 1-0 før Bayern Munchen ble for sterke hjemme, Bayern vant til slutt 0-2.

Men forrige helg skulle Werder Bremen endelig få seg sitt første poeng i årets sesong da de gjestet Skjelbred, Jarstein og resten av Hertha Berlin.

Kampen endte 1-1 etter scoringer av Hartha berlins Mathew Leckie og Werder Bremens Thomas Delaney. Dansken har tatt Werder Bremen med storm etter sin overgang fra FC København i vinter.

Tapte første bortekampen

Dette blir Schalkes andre bortekamp denne sesongen. Den første endte med tap 1-0 mot Hannover, etter at de hadde vunnet 2-0 hjemme mot RB Leipzig.

I den forrige serierunden slo laget Stuttgart på hjemmebane med 3-1. Schalkes mål ble scoret av Nabil Bentaleb, Naldo og Guido Burgstaller. Chadrac Akolo scoret Stuttgart sitt trøstemål.

Naldo Schalke

Schalkes Naldo møter klubben han spilte 173 kamper for mellom 2005 og 2012.

Tidligere møter

Siden 1993/94-sesongen har de to lagene møttes 48 ganger i den øverste tyske ligaen, og det er Schalke som har et ørlite overtak statistisk sett.

Lørdagens bortelag har vunnet 21 av oppgjørene mens Werder Bremen har vunnet 16 av dem. 11 har endt med uavgjort.

Werder Bremen har dog et lite overtak når de er hjemmelag med sine 11 seire på 24 hjemmekamper mot Schalkes 9 når de er gjestene. Fire kamper har endt med uavgjort når lagene spiller på Weserstadion.

Skader og suspensjoner

Bremen må i lørdagens kamp klare seg uten Zlatko Junozovic som er ute med en helskade, Niklas Moisander som har en lårskade, Justin Eilers lider av en kneskade og Eric Oelschlägel er ute med en albueskade.

Schalke på sin side har en langt kortere skadeliste. Franco Di Santo og Donis Avdijaj er begge usikre til kampen på grunn av en skadet arm og en ankelskade.

Weserstadion Bremen

Kampen spilles på Weserstadion i Bremen som har en kapastitet på 42.000 tilskuere.

Hvordan live streamer du kampen?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler