Kan et Werder Bremen-lag i krise ta seg videre i den tyske cupen?

SV Werder Bremen – TSG 1899 Hoffenheim
Weserstadion, Bremen
Onsdag klokken 20.45

Kriserammede Werder Bremen tar onsdag i mot Håvard Nordtveit og Hoffenheim i den tyske cupen. Vi gir deg siste nytt og live stream til kampen.

Kommer fra bunnoppgjør

Onsdagens hjemmelag Werder Bremen lå før helgens serierunde på nest siste plass i Bundesliga før du skulle i aksjon mot tabelljumbo Köln, de to eneste lagene som fortsatt ikke hadde vunnet en Bundesliga-kamp denne sesongen.

Og med kun seks mål scoret til sammen på de første åtte serierundene slo det ikke akkurat ned som en bombe at kampen endte 0-0.

Werder Bremen ligger dermed fortsatt på nest siste plass i Bundesliga med fem poeng på ni kamper, heldigvis for de grønnkledde er det enda kun tre poeng opp til sikker plass.

I første runde av DFB-Pokal møtte laget Würzburger Kickers fra 3. Liga på bortebane, en kamp de vant 0-3 etter scoringer av Milos Veljkovic, Max Kruse og Maximillian Eggestein.

Weserstadion

Werder Bremens hjemmebane, Weserstadion.

Ikke vunnet på sine tre siste

Hoffenheim hadde en meget god sesong i fjor og har fått en flott start også på denne sesongen der de blant annet slo Bayern Munchen 2-0 hjemme i den tredje serierunden.

Men de tre siste kampene har endt med 3-2 tap borte mot Freiburg, 2-2 hjemme mot Augsubrg og 1-1 borte mot Wolfsburg.

Men til tross for en litt nedadgående form i ligaen ligger klubben fortsatt på fjerdeplass, fire poeng bak Borussia Dortmund og Bayern Munchen på delt førsteplass.

I cupen vant de 0-1 borte mot Rot-Weiß Erfurt fra 3. Liga i den første cuprunden. Målet ble scoret av Nadiem Amiri.

Tidligere møter

De to klubben har møtt hverandre én gang før i den tyske cupen. Det var kvartfinalen sesongen 2009/10 der Werder Bremen vant 2-1 på hjemmebane.

Ellers har lagene møttes totalt 19 ganger i Bundesliga siden Hoffenheims opprykk i 2008. Werder Bremen står med ni seire og Hoffenheim tre. Senest i August vant Hoffenheim 1-0 på hjemmebane.

Skader og suspensjoner

Werder Bremen har Justin Eilers ute med en kneskade til over nyttår mens Jerome Gondorf tester skuderen sin fra dag til dag.

For Hoffenheim sin del er totalt syv spillere på skadelisten, dog kan flere rekke onsdagens cupkamp. Håvard Nordtveit er en av de, han har hatt en føling i kneet de siste dagene.

Håvard Nordtveit

Håvard Nordtveit er usikker til onsdagens oppgjør.

Hvordan ser du kampen i Norge med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til DFB-Pokal i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre DFB Pokal-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra DFB-Pokal, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler