Werder Bremen mot Hoffenheim lørdag – Se Bundesliga med live stream

Werder Bremen – TSG 1899 Hoffenheim
Weserstadion, Bremen
Bundesliga, runde 18
Lørdag klokken 15.30

Første runde av Bundesligas vårsesong byr på mange spennende oppgjør. På Weserstadion møtes to lag i varierende form til duell. Vi gir deg her siste nytt og live stream til oppgjøret.

Elendig sesongstart

Werder Bremen hadde en mildt sagt katastrofal start på årets Bundesliga-sesong, der laget ikke vant en eneste kamp på sine første elleve forsøk i ligaen, og kun et Köln-lag med en enda verre start lå under dem på Bundesliga-tabellen.

Men 19. november kom endelig sesongens første seier, og det med et brak. Hannover ble knust 4-0 hjemme, og siden har Werder Bremen vunnet to ligakamper til, tatt totalt 15 poeng og klatret opp til kvalifiseringsplass på tabellen.

Tapt sine tre siste bortekamper

Hoffenheim startet sesongen meget godt, der de ikke tapte på sine første seks kamper og vant blant annet 2-0 hjemme mot Bayern München. Siden har formen vært litt mer varierende, og de siste tre bortekampene har endt med tap, mot Dortmund, Hannover og HSV.

Det plasserer laget, som kom på en meget overraskende fjerdeplass forrige sesong, på en syvendeplass med 26 poeng foreløpig, kun to poeng bak Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, RB Leipzig og Borussia Mönchengladbach på tredje- til sjetteplass.

Solgte stjernespissen

I romjulen ble det klart at Hoffenheim hadde solgt sin kanskje beste spiller de siste sesongene, Sandro Wagner, til ligaleder Bayern Munchen.

Det blir derfor opp til Mark Uth og Serge Gnabry å score målene for Hoffenheim fremover. Gnabry er innlånt ut sesongen fra nettopp Bayern Munchen.

Weserstadion

Werder Bremens hjemmebane, Weserstadion.

Skader og suspensjoner

Hoffenheim-manager Julian Nagelsmann må trolig gjøre en formasjonsendring eller gjøre omrokeringer på midtbanen da både Nadiem Amiri og Kerem Demirbay er utilgjengelige grunnet skader.

For Werder Bremen sin del både Fin Bartels, Michael Zetterer, Thomas Delaney og Aron Johannsson ute med forskjellige skader.

Skader og suspensjoner

På totalt 21 møter i både serie og cup siden 1992 er det Werder Bremen som har tallene på sin side med sine elleve seire mot Hoffenheims tre. Totalt syv av kampene har endt med uavgjort.

Forrige møtet var så sent som i oktober da Werder Bremen vant 1-0 på hjemmebane i 16-delsfinalen av den tyske cupen. Hoffenheim vant dog begge oppgjørene i Bundesliga forrige sesong, 5-2 borte og 1-0 hjemme.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler