Werder jakter sesongens første seier hjemme mot M’gladbach søndag

Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach
Weserstadion, Bremen
Søndag klokken 18.00

Werder Bremen har enda ikke vunnet en kamp i årets Bundesliga. Kommer den endelig mot Borussia M’gladbach søndag? Les mer og finn live stream her.

Forferdelig start på sesongen

Werder Bremen står så langt med fire uavgjorte og tre tap på sine første syv kamper i Bunesliga-sesongen og laget som endte på åttendeplass i fjor har kun scoret tre mål.

De har dog kun sluppet inn syv mål, og med kun tre poeng opp til tolvteplass er ikke krisen total enda. De to siste kampene har endt 0-0 og laget fra nord-Tyskland bør kunne få med seg et resultat mot syvendeplasserte Borussia Mönchengladbach søndag.

Stygg bortesmell

Og syvendeplass er status etter tre seire, to uavgjorte og to tap så langt for M’gladbach, men et stygt 6-1 tap borte mot rivalene Borussia Dortmund for to runder siden gikk ut over både stoltheten og målforskjellen.

Hannover ventet hjemme i forrige serierunde og laget slo tilbake med engang og vant den kampen 2-1 etter mål av Matthias Ginter og Michael Cuisance.

Weserstadion Bremen

Werder Bremens hjemmebane, Weserstadion.

Tidligere møter

Siden sesongen 1993/94 har de to lagene møttes totalt 42 ganger i Bundesliga og det er kun fire mål som skiller lagene, da begge har 17 seire hver, mens åtte har endt med uavgjort. Målforskjellen er 63-67 i favør M’gladbach.

Forrige sesong vant Borussia Mönchengladbach begge oppgjørende. Det ble 0-1 i tilsvarende kamp mens de vant hele 4-1 på hjemmebane.

Skader og suspensjoner

Søndagens hjemmelag må klare seg uten spissen Max kruse som er ute med kragebeinsbrudd til midten av november, i tillegg til Justin Eilers som er ute ut året med en stygg kneskade.

For M’gladbach sin del er Tobias Strobl og Laszlo Bénes langtidsskadet, med henholdsvis en kneskade til ut i februar neste år og et brukket leggben til desember. Reul Bobadilla og Josip Drimic er også usikker grunnet sykdom.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler