Werder Bremen jakter sesongens første trepoenger

Werder Bremen – Augsburg
Weserstadion, Bremen
Søndag klokken 15.30

Werder Bremen er på despareat poengjakt i Bundesliga når de søndag får Augsburg på besøk på Weserstadion. Les mer og finn live stream til kampen her.

Enda ikke vunnet

Det har så langt blitt spilt ni serierunder i Bundesliga denne sesongen, og storlaget fra Bremen har enda ikke vunnet en ligakamp, så langt har det blitt fem uavgjorte og fire tap.

De siste fire seriekampene har de ikke engang klart å score et eneste mål, og det er tydelig at savnet etter Max Kruse, som har vært en del skadet, har vært stort.

Men denne uken kom det endelig en opptur for de grønnkledde da de tok i mot Hoffenheim på hjemmebane i den andre runden av den tyske cupen, DFB-Pokal.

Ishak Belfodil sitt mål etter en halvtimes spill sørget for at Werder Bremen blir å se i den tredjerunden på bekostning av Hoffenheim. Håvard Nordtveit sto over for gjestene grunnet en kneskade.

Slått ut av lag fra tredje nivå

Augsburg har hatt spillefri denne uken mens de fleste andre Bundesliga-lag har spilt cupkamper, de ble nemlig slått ut av et lag fra nivå tre i Tyskland i den første runden.

Da ble Magdeburg for sterke på bortebane, sluttresultatet ble 2-0. Magdeburg ble for øvrig knust hele 0-5 av Borussia Dortmund i den andre runden onsdag.

Tidligere møter

Augsburg rykket opp i Bundesliga og det aller gjeveste tyske selskap for første gang så sent som i 2011, deres tredje opprykk på ti sesonger.

Siden den gang har lagene møttes 12 ganger i Bundesliga, og det er faktisk Augsburg som har et klart overtak med sine syv seire.

Selv med Werder Bremen som hjemmelag har Augsburg stukket av med seieren i tre av seks kamper på Weserstadion, mot Werder Bremens to.

Skader og suspensjoner

Werder Bremen har Justin Eilers ute til over nyttår med en kneskade i tillegg til at Jerome Gondolf er usikker, han har vært ute med en skulderskade siden starten av måneden.

Martin Hinteregger har operert ankelen og er ikke tilgjengelig for Augsburg før i januar. Ellers er skadelisten til Augsburg langt som et vondt år, der blant annet toppscorer Alfred Finnbogason er usikker til søndagens oppgjør.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler