VfL Wolfsburg – Borussia Dortmund: Se kampen med live stream

VfL Wolfsburg – Borussia Dortmund
1. Bundesliga
Volkswagen Arena
Lørdag klokken 15.30

Bundesliga er i gang denne helgen og laget fra fjorårets tredjeplass Borussia Dortmund skal i aksjon borte mot Wolfsburg.

Wolfsburg farlig nær nedrykk forrige sesong

Etter at laget slet i bunnen store deler av sesongen ble det til slutt en sekstendeplass og kvalifisering om å holde plassen for Wolfsburg i sesongen som var.

Der møtte klubben Eintracht Braunschweig over to kamper, med hjemmekamp først. Den kampen endte 1-0, og laget hadde et godt, men langt i fra trygt utgangspunkt før returmøtet.

Den kampen endte også 1-0 til Wolfsburg og klubben fra hjembyen til Volkswagen-konsernet kunne glede seg over å spille i 1. Bundesliga også denne sesongen.

Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé er nært en overgang til Barcelona.

Dortmund milevis bak Bayern Munchen

Borussia Dortmund var aldri i nærheten av å utfordre Bayern Munchen i kampen om tittelen og endte til slutt 18 poeng bak seriemesterene.

Lenge så det ut til at RB Leipzig også skulle havne farlig langt foran storlaget fra Dortmund, men avstanden etter siste serierunde var bare 3 poeng.

Her kan du lese mer om hvordan du streamer Bundesliga live i Norge.

Stor aktivitet i overgangsvinduet for Wolfsburg

Åtte spillere inn og åtte spillere ut er status for Wolfsburg så langt i overgangsvinduet. Største profiler som har kommet inn dørene er amerikanske John Brooks fra Hertha Berlin for 180 millioner kroner og Ignacio Camacho fra malaga for 90 millioner.

Klubben har mistet noen av sine mest profilerte spillere i form av Ricardo Rodriguez til Milan for 140 millioner og Luiz Gustavo til Marseille for 75 millioner. De har også solgt Jannes Horn til Köln for 65 millioner kroner.

John Brooks

John Brooks er kjøpt fra Hartha Berlin.

Borussia Dortmund beholdt de største stjernene

Det ser ut til at både Andre Schürrle, Pierre Emerick Aubameyang, Mario Götze og Lukasz Piszczek blir værende i Dortmund, men det går fortsatt rykter om at Ousmane Dembélé vil bli solgt til Barcelona.

Klubben har hentet Blant annet Maximilian Philipp for 180 millioner fra Freiburg og solgt Matthias Ginter til Mönchengladback for 150 millioner.

Dembélé fortsatt utestengt av klubben

Ousmane Dembélé er enda utestengt av klubbledelsen og får ikke trene med laget eller spille kamper på grunn av sin oppførsel etter at barcelona meldte sin interesse for spilleren.

Dortmund må også fortsatt klare seg uten Marco Reus som er ute resten av året med skade og Andre Schürrle som er ute til midten av september med en muskelskade.

Wolfsburg må klare seg uten Christian Träsch, Jeffrey Bruma og John Anthony Brooks som alle er ute til ut på høsten med skader.

Hvor spilles kampen?

Klubben skal spilles på 30.000-seters stadionen Volkswagen Arena. Stadionet ble bygget i 2002 av og er eid av Volkswagen.

Volkswagen og VfL Wolfsburg er dypt knyttet sammen grunnet begge sin tilhørlighet til byen Wolfsburg.

Volkswagen Arena Wolfsburg

Volkswagen Arena i Wolfsburg.

Hvor kan du se kampen?

Det er per dags dato ingen distributører som har sikret seg rettighetene til å vise årets Bundesliga-sesong på tv i Norge. Det blir derfor ikke mulig å se denne eller andre kamper fra Bundesliga på tv.

Men bet365 kommer til å sende Bundesliga via sin live streamings-tjeneste, også i Norge. Man kan se live stream via bet365 uten ekstra kostnad om man har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man har et beløp stående på konto hos dem eller at du har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du denne enkle prosedyren:

Dette er en enkel og billig måte å se denne kampen, Bundesliga, Eredivisie, Ligue 1 og tusenvis av andre fotballkamper i løpet av året. Man kan også se annen sport som tennis, håndball og ishockey m.m. uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler