Bunnoppgjør på mercedes-Benz Arena søndag

VfB Stuttgart – SC Freiburg
Mercedes-Benz Arena
Søndag klokken 18.00

Stuttgart og Freiburg kjemper begge på nedre halvdel av tabellen i Bundesliga. Søndag møtes de på Mercedes-Benz Arena. Vi gir deg live stream til kampen.

Begge lag vant ukens cupkamp

Stuttgart var i aksjon borte mot Kaiserslautern mens Freibrug møtte Dynamo Dresden på hjemmebane i den andre runden av den tyske cupen denne uken.

Stuttgart vant oppskriftsmessig 1-3 etter å først ha ligget under 1-0. Daniel Ginczek, Chadrac Akolo og Simon Terodde sørget for Stuttgarts mål.

Freiburgs kamp utartet seg omtrent likt. Dresden tok først ledelsen, før Nils Petersen, Julian Schuster og Janik Haberer sørget for at sluttresultatet ble 3-1 til hjemmelaget.

Sliter i serien

Men kun én seier og fem uavgjorte på de første ni serierundene er Freiburg så langt på en femtendeplass i Bundesliga, plassen over kvalifisering. I Den forrige serierunden ble det 1-1 hjemme mot Hertha Berlin mens det ble et 5-0-nederlag i den forrige bortekampen, mot bayern Munchen.

Det ser ikke stort bedre ut for Stuttgart, som befinner seg to plasser lenger opp på tabellen. De står med 10 poeng etter ni kamper etter tre seire og én uavgjort. Forrige helg ble det et 1-0-tap for RB Leipzig på bortebane.

Skader og suspensjoner

Matthias Zimmermann er ute helt til mai neste år med en stygg kneskade han fikk i slutten av august mens Carlos Mané, Anastasios Dinis og Marcin Kaminski alle er utilgjengelig for Stuttgart i litt over en måned til.

Freiburgs skadeliste er betydelig lenger enn Stuttgart sin, og blant annet Philipp Lienhart, Onur Bulut, Vincent Sierro og Manuel Gulde er ute i flere uker til.

Tidligere oppgjør

Tilsvarende oppgjør sist gang begge lagene var i Bundesliga samtidig var tilbake i mai 2015 da det endte 2-2, mens Stuttgart vant 1-4 i Freiburg.

Totalt har lagene møttes 32 ganger i Bundesliga siden sesongen 1993/94. Stuttgart står med 19 seire mot Freiburgs 10, mens tre har endt med uavgjort.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler