Borussia Dortmund møter et Stuttgart-lag ubeseiret på hjemmebane

VfB Stuttgart – Borussia Dortmund
Mercedes-Benz Arena
Fredag klokken 20.30

Tyske Bundesliga er fredag endelig i gang igjen etter landslagspausen, og helgens runde blir sparket i gang med Stuttgart sitt møte med Borussia Dortmund. Få live stream til kampen her.

Nedadgående form

Borussia Dortmund startet årets sesong forrykende og tapte kun poeng én gang på de første syv seriekampene før Leipzig slo de 2-3 i den åttende serierunden på Signal Iduna Park.

Og etter det har det kun blitt ett poeng på tre seriekamper, og Borussia Dortmund har falt fra første til tredjeplass på tabellen, seks poeng bak ligaleder Bayern Munchen.

Tatt alle poengene sine på hjemmebane

Stuttgart ligger så langt på en tolvteplass på tabellen med fire seire, én uavgjort, seks tap og 13 poeng på de første 11 serierundene.

Alle seks tapene har kommet på bortebane og Stuttgart er derfor ubeseiret på hjemmebane så langt i sesongen før møtet med Borussia Dortmund.

Pierre Emerick Aubameyang

Pierre Emerick Aubameyang er Dortmunds toppscorer så langt i Bundesliga med 10 mål.

Tidligere møter

I Bundesliga har de to lagene møttes 46 ganger siden 1993/94 og det er Borussia Dortmund som har overtaket med sine 20 seire mot Stuttgarts 12, 14 har endt med uavgjort.

Forrige sesongvar Stuttgart i 2. Bundesliga men sesongen før vant Borussia Dortmund begge oppgjørene, og slo Stuttgart ut av den tyske cupen.

Først vant de 4-1 på hjemmebane før de vant 1-3 borte i cupens kvartfinale og 0-3 borte i det andre oppgjøret i Bundesliga.

Skader og suspensjoner

Dzenis Burnic er utilgjengelig for hjemmelaget etter å ha påført seg tre gule kort i starten av sesongen, mens Marcin Kaminski, Anastasios Donis og Carlos Mané alle er skadet i ett par uker til.

Matthias Zimmermann er fortsatt langtidsskadet etter å ha ødelagt kneet sitt i starten av sesongen, han er ventet tilbake i mai neste år.

Det er enda flere måneder til Marco Reus blir klar for spill igjen for Borussia Dortmund, mens Sebastian Rode, Erik Durm, Lukasz Piszczek og Akelsander Isak er alle ett par uker unna å bli frisk.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler