Schalke mot Wolfsburg i Bundesliga lørdag

Schalke 04 – VfL Wolfsburg
Veltins-Arena
Lørdag klokken 15.30

Det lukter alltid uavgjort når Wolfsburg spiller i Bundesliga denne sesongen, men Schalke har to seire på rad. Les mer og finn live stream til kampen her.

Fem på rad

Wolfsburg har før denne kampen spilt uavgjort hele fem kamper på rad og seks til sammen i Bundesliga. 1-1 mot Werder Bremen, 2-2 mot Bayern Munchen, 1-1 mot Mainz, 2-2 mot Bayer Leverkusen og 1-1 mot Hoffenheim.

Ellers har klubben kun vunnet én og tapt to. Noe som gir dem ni poeng og en fjortendeplass så langt i ligaen, fire poeng over nedrykksplass.

To null ganger to

De to siste seriekampene til lørdagens hjemmelag Schalke har endt med 2-0-seier, først borte mot Hertha Berlin og nå sist hjemme mot Mainz.

Utenom det har det blitt tre seire én uavgjort og tre tap og Chalke ligger så langt på en femteplass i Bundesliga med 16 poeng.

Begge videre i cupen

Schalke var på bortetur i den andre runden av den tyske cupen denne uken og møtte Wehen Wiesbaden fra nivå tre i Tyskland på bortebane og vant helt greit 1-3.

For Wolfsburg sin del møtte de betydelig verre motstand på hjemmebane i form av Hannover, men ett mål av Felix Uduokhai sørget for 1-0 seier og avansement for lørdagens bortelag.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler