Schalke 04 – Bayer Leverkusen i Bundesliga fredag

Schalke 04 – Bayer Leverkusen
Veltins-Arena
Fredag klokken 20.30

Hjemmelaget Schalke har tapt to kamper på rad i Bundesliga og er meget sugen på å vinne igjen når de tar i mot Bayer Leverkusen på Veltins-Arena. Les mer og finn live stream her.

Tapte forrige hjemmekamp

Etter å ha vunnet sesongens to første hjemmekamper i Bundesliga mot fjorårets overraskelseslag RB Leipzig (2-0) og Stuttgart (3-1) gikk Schalke på en skikkelig smell sist de spilte hjemme.

Da tok de i mot regjerende seriemestre Bayern Munchen, og laget fra sør-Tyskland vant til slutt hele 3-0 etter scoringer av Robert Lewandowski, James Rodriguez og Arturo Vidal.

Og forrige helg ble det en ny bommert når laget møtte Håvard Nordtveit og Hoffenheim borte. Scoringer av Dennis Geiger og Lukas Rupp sørget for at hjemmelaget vant 2-0.

Tapt alle sine bortekamper

Og Schalke har en gylden mulighet til å igjen vinne en fotballkamp fredag da motstanderlaget, Bayer Leverkusen enda ikke har tatt poeng på bortebane i Bundesliga denne sesongen.

Så langt har laget tapt 3-1 for Bayern Munchen, 3-1 for Mainz og 2-1 for Hertha Berlin i de tre bortekampene laget har spilt på bortebane.

På hjemmebane har laget tatt syv av ni mulige poeng, noe som sørget for at det ikke er helt krisestemning i den tradisjonsrike klubben. Laget vant sist 3-0 mot Hamburger SV.

Sven Bender

Bayer Leverkusens Sven Bender.

Tidligere møter

Siden 1992 har de to klubbene møttes hele 51 ganger i Bundesliga og i den tyske cupen, og det er Leverkusen som har et lite overtak historisk sett.

Klubben fra byen Leverkusen i Nordrhein-Westfalen har vunnet totalt 21 av kampene, mot Schalkes 15. 15 av kampene har endt med uavgjort.

Forrige sesong vant lagene hver sin bortekamp. Leverkusen gikk seirende ut i tilsvarende møte med 0-1 mens Schalke vant sin bortekamp 1-4.

Skader og suspensjoner

Fredagens hjemmelag må definitivt klare seg uten Jorge Andujar Coke som er ute til slutten av oktober med en kneskade. Alessandro Schöpf er også ute i noen uker til med en ryggskade mens Nabil Bentaleb og Donis Avdijaj kan rekke kampen.

For Bayer Leverkusen sin del ser det lystigere ut der kun Tin Jedvaj er uaktuell med sin leggskade i noen uker til mens Lars Bender har en skade i foten som potensielt kan holde han ute mot Schalke fredag.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler