Formsterke RB Leipzig tar i mot Stuttgart lørdag

RB Leipzig – VfB Stuttgart
Red Bull Arena
Lørdag klokken 15.30

RB Leipzig skal prøve å t asin fjerde seier på rad i Bundesliga når Stuttgart kommer på besøk lørdag. Les mer og finn live stream til kampen her.

Første Champions League-seier

RB Leipzig kommer fra midukekamp i Champions League, der de vant sin aller første Champions League-kamp i historien når Porto ble slått 3-2 på hjemmebane.

Med uavgjort 1-1 i den første gruppespillskampen hjemme mot Monaco og et 2-0 tap borte mot Besiktas i den andre var det var seieren sårt tiltrengt for Laget fra øst-Tyskland.

Slo serielederen på bortebane

Forrige lørdag ventet den ubeseirede serielederen Borussia Dortmund på bortebane for RB Leipzig i det som skulle bli en svært underholdende kamp.

Etter fem mål og to røde kort var det til slutt Leipzig som sto igjen som vinner, og kun tre poeng skiller opp til Dortmund på tabellen etter åtte spilte kamper.

Slo tabelljumboen

Stuttgart hadde gått tre runder uten seier før de forrige helg fikk besøk av kriserammede Köln på Mercedes-Benz Arena i en kamp som endte 2-1.

Det plasserer nyopprykkede Stuttgart på en ellevteplass i Bundesliga så langt etter tre seire, én uavgjort og fire tap. Det er seks poeng opp til RB Leipzig på tredjeplass.

Tidligere møter

De to klubbene har faktisk aldri møtt hverandre før. Forrige sesong var RB Leipzigs aller første sesong i Bundesliga siden klubben ble etablert i 2009.

Det var samtidig Stuttgarts første sesong i 2. Bundesliga siden 70-tallet etter nedrykket i 2015/16 sesongen.

Skader og suspensjoner

Leipzig må klare seg uten Stefan Ilsanker som må stå over både på grunn av to gule kort i den forrige serierunden og fordi han har en vond tå.

Samtidig er Fabio Coltorti usikker grunnet en muskelskade han pådro seg i september.

For Stuttgart sin del er Anastasios Donis og Marcin Kaminski begge ute med sakder til slutten av november, mens Chrstian Gentner, Ailton Ferreira Silva, Matthias Zimmermann, Anto Grgic og Carlos Mané alle er usikker på om de rekker lørdagens kamp grunnet forskjellige skader.

Slik ser du kampen i Norge:

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler