Se storkampen mellom RB Leipzig og Schalke 04 i Bundesliga med live stream

RB Leipzig – Schalke 04
Red Bull Arena, Leipzig
Bundesliga, runde 18
Lørdag klokken 18.30

Første runde i vårsesongen av Bundesliga byr på flere spennende toppoppgjør, Og ett av dem finner sted på Red Bull Arena lørdag kveld. Få siste nytt før avspark og få live stream til kampen her.

Fire ukers vinterferie

Lørdagens kamp blir den første ligakampen på fire uker etter at Bundesliga har hatt vinterpause siden helgen før jul. Og mens Schalke avsluttet høstsesongen med stil var formen nedadgående for forrige sesongs overraskelseslag RB Leipzig.

Fire kamper på rad uten seier før ferien startet sørget for at laget ble hektet av i gullkampen og må i vårsesongen først og fremst konsentrere seg om å finne tilbake tik formen for å fortsatt kunne være med i kampen om medaljer og Champions League-spill.

11 kamper uten tap

Schalke ble på slutten av høstsesongen et av de aller største formlagene i Bundesliga og 2-2 borte mot Eintracht Frankfurt i den siste kampen før vinterferien sørget for hele 11 kamper på rad uten tap i serien.

Det har ført Schalke helt opp på sølvplass på Bundesliga-tabellen med sine 30 poeng på 17 kamper. Det er elleve mindre enn ligaleder Bayern München og to mer enn Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, RB Leipzig og Borussia Mönchengladbach på tredje til sjetteplass.

Skader og suspensjoner

RB Leipzig må klare seg uten venstreback Marcel Halstenberg som er tilbake i trening igjen neste uke etter å ha vært ute en måned med en bristet hånd. Det er ellers ingen andre skader eller suspensjoner å melde om for kampens hjemmelag.

Schalke-manager Domenico Tedesco kan også glede seg over en mer eller mindre skadefri tropp. Den eneste som må stå over er Pablo Insua, midtstopperen har vært ute med inflammasjon siden september og er ventet tilbake i slutten av neste måned.

Naldo Schalke

Naldo har spilt fast i midtforsvaret til Schalke etter overgangen fra Wolfsburg før sesongen.

Tidligere møter

I og med at forrige sesong var RB Leipzigs første noensinne i Bundesliga har de to lagene bare møtt hverandre ved tre tidligere anledninger, i tillegg til en vennskapskamp i 2010 som Schalke vant 2-1.

Forrige sesong vant RB Leipzig 2-1 i tilsvarende oppgjør mens det ente 1-1 i returmøtet. Denne sesongen vant Schalke 2-0 i det første oppgjøret tilbake i starten av sesongen i august.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler