Hannover kan ta bronseplassen fra et formsvakt RB Leipzig lørdag

RB Leipzig – Hannover 96
Red Bull Arena
Lørdag klokken 15.30

Hannover møter et RB Leipzig-lag på bortebane som har tapt tre viktige kamper på rad. Vi gir deg siste nytt og live stream til kampen.

Bayern ganger to

RB Leipzigs tre siste kamper har vært hjemme mot Bayern Munchen i den andre runden av den tyske cupen, Bayern Munchen borte i Bundesliga og Porto borte i Champions League.

Cupkampen endte med tap på straffer, Bundesliga-kampen med 2-0-tap og Champions League-kampen med et 3-1-tap.

Det er med andre ord stor sannsynlighet for at hannover møter et RB Leipzig-lag som er svært sugne på en seier igjen, og det trenger de også for å henge med Bayern Munchen og Borussia Dortmund på Bundesliga-tabellen.

Hannover med sterkt Bundesliga-comeback

Hannover hadde en meget god sesongstart i Bundesliga, før de i runde syv og åtte gikk på to tap på rad mot Borussia Mönchengladbach borte og Eintracht Frankfurt hjemme.

Men de to siste rundene har igjen endt med seier, blant annet en sterk 4-2-seier hjemme mot Borussia Dortmund forrige helg, og laget befinner seg på en fjerdeplass så langt med 18 poeng, kun ett poeng bak RB Leipzig.

Men også Hannover rykket ut av den tyske cupen i runde to forrige uke da Wolfsburg ble for sterke på bortebane og vant 1-0.

Aldri møtt hverandre tidligere

RB Leipzig hadde sin første sesong i Bundesliga noensinne forrige sesong, og tok en overraskende andreplass i ligaen, bak Bayern Munchen.

Samtidig hadde Hannover en kort visit nede i 2. Bundesliga før de denne sesongen igjen er å se i det gjeveste selskap, og altså møter hannover for første gang lørdag.

Iver Fossum Hanoover

Iver Fossum har kun fått én kamp for Hannover så langt denne sesongen.

Skader og suspensjoner

Lørdagens hjemmelag har Stefan Ilsanker og Jean-Kevin Augustin ute med skader, men det er usikkert hvor lenge de blir på sidelinjen.

I tillegg er Willi Orban suspendert grunnet det røde kortet han fikk tidlig i den forrige Bundesliga-kampen borte mot Bayern Munchen.

For Hannover sin del er Edgar Prib, Noah Joael Sarenren Bazee, Uffe Bech og Felipe alle skadet i flere måneder til, førstnevnte er ikke klar før april neste år.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler