Klart for toppkamp i DFB-Pokal på Red Bull Arena

RB Leipzig – Bayern Munchen
Red Bull Arena, Leipzig
Onsdag klokken 20.45

Denne uken er det klart for den andre runden i den tyske cupen, DFB-Pokal, og høydepunktet får vi på Red Bull Arena når RB Leipzig tar i mot Bayern Munchen.

Enkel jobb i den første runden

De to motstanderene i onsdagens kamp trakk begge enkel motstand fra de lavere divisjonene i Tyskland i den første runden av cupen.

Bayern Munchen var i aksjon borte mot Chemnitzer. En klubb som hadde sin storhetstid i etterkrigstiden i gamle DDR, men har etter murens fall for det meste spilt i 2. Bundesliga, tredje og fjerde nivå i tysk fotball.

Over femten tusen mennesker kom å fikk se Lewandowski ganger to, Coman, Ribéry og Hummels sørget for at Bayern Munchen vant 5-0.

For RB Leipzig sin del ble mostanderen SportFreunde Dorfmerkingen fra Landesliga Württemberg i et oppgjør som ente med 5-0 til RB Leipzig. Målene ble scoret av Sabitzer, Werner, Paulsen og Keita.

Begge lag vant i helgen

Det var full serierunde i Bundesliga i helgen og det begynner å tette seg i toppen av tabellen. De to lagene havnet på henholdsvis andre- og førsteplass forrige sesong og har også fått en god start på denne sesongen.

Så langt ligger RB Leipzig på tredje med 19 poeng mens Bayern Munchen ligger på andreplass med 20, like mange som ligaleder Borussia Dortmund men med dårligere målforskjell.

I Helgen vant RB Leipzig 1-0 hjemme mot Stuttgart etter mål av Marcel Sabitzer mens Bayern Munchen vant 0-1 borte mot Hamburg takket være Corentin Tolisso sitt mål i det 52. minutt.

18-0

RB Leipzig har aldri vunnet, eller vært i en finale i DFB-Pokal. Ikke helt unaturlig med tanke på at klubben bar er ni år gammel.

Da er historien en helt annen for Bayern Munchen. Klubben har vunnet DFB-Pokal hele 18 ganger tidligere, senest i sesongen 2015/16, noe som har bidratt til at klubben er den mest suksessfulle i tysk fotballs historie.

Skader og suspensjoner

RB Leipzig har tre spillere som alle er usikker til kampen, Bruma, Stefan Ilsaker og Fabio Coltorti.

For Bayern Munchen sin del er Thomas Müller, Franck Ribéry og Juan Bernat alle ute en stund til, mens Manuel Neuer ikke er ventet tilbake før i april neste år.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til DFB-Pokal i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre DFB Pokal-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra DFB-Pokal, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler