Jarstein og Skjelbreds Hertha Berlin på besøk hos Mainz

Mainz 05 – Hertha BSC
Opel Arena
Lørdag klokken 15.30

Mainz tapte midtukekampen mot Håvard Nordtveit og Hoffenheim, og skal lørdag prøve å revansjere seg mot et Hertha Berlin med Skjelbred og Jarstein på laget. Les mer og finn live stream her.

Ledet med to mål

Mainz gikk tidlig opp i ledelsen etter at Danny Latxa og Yoshi Muro sørget for at det sto 2-0 allerede etter seksten minutter.

Men gleden skulle ikke vare lenge, Hoffenheim slo tilbake to ganger og sørget for at det sto 2-2 til pause, før Marh Uth sørget for at gjestene vant 2-3 på overtid.

Mainz står dermed kun med sin éne seier, hjemme mot Bayer Leverkusen i den tredje runden, og fire tap etter fem serierunder. Det plasserer dem på en femtendeplass så langt.

Nordmennene spilt alle kampene

Da står det bedre til hos Hertha Berlin, som vant sin midtukekamp med 2-1 over Bayer Leverkusen etter mål av Mathew Leckie og Salomon Kalou. Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred startet begge kampen for hjemmelaget.

Det har de gjort i samtlige kamper i Bundesliga så langt i sesongen og de to nordmennene er store og viktige bidragsytere for hovedstadslaget.

Med sine to seire, to uavgjorte og éne tap er laget så langt på en åttendeplass på tabellen, men avstanden til Borussia Dortmund på førsteplass er fortsatt kun fem poeng.

Mainz vant oppgjøret i fjor

De to lagene vant begge sin hjemmekamp i tilsvarende oppgjør forrige sesong. I april i år vant Mainz hjemmekampen med 1-0, mens Hertha vant sin hjemmekamp 2-1 i november i fjor.

Siden 1994 har de to klubbene møttes 26 ganger i enten Bundesliga eller 2. Bundesliga og det er Hertha som har vært det historisk beste laget. Med sine elleve seire har de et klart overtak mot mainz sine fire.

Opel Arena Mainz

Flere sentrale Mainz-spillere skadet

Mainz på potensielt klare seg uten flere spillere som har vært skadet den siste tiden. Karim Onisiwo, Niko Bungert, Abdau Diallo, Jenan Kodro og Jannik Huth er alle usikre på om de kan rekke lørdagens kamp, mens også en god del reservespillere er skadet.

Hertha Berlin må klare seg uten Julian Schieber, Valentino Lazaro, Dabie Selke og Julius Kade mens Dennis Smarsch er usikker.

Hvordan kan du live streame kampen i norge?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler