Eintracht Frankfurt gjester mainz i Bundesliga

Mainz 05 – Eintracht Frankfurt
Opel Arena
Fredag klokken 20.30

Mens Mainz måtte slite seg til seier i den tyske cupen tirsdag var det langt lettere for Eintracht Frankfurt. Fredag møtes de i Bundesliga. Få live stream til kampen her.

Trengte ekstraomganger

Mainz tok i mot Holstein Kiel fra 2. Bundeliga på hjemmebane i den andre runden av den tyske cupen, og laget som så langt ligger på opprykksplass i serien holdt Mainz til 22 når ordinær tid var over.

Danske Victor Fischer scoret begge Mainz mål i ordinør tid før Daniel Brosinski sørget for at Mainz vant 3-0 med sitt mål i det 11. minutt av den første esktraomgangen.

For Eintracht Frankfurt sin del ble det langt enklere mot Schweinfurt 05 fra Regionalliga Bayern på bortebane. To mål av Sébastien Haller, marius Wolf og Danny Blum sørget for at laget fra finansmetropolen vant greit 0-5.

Mainz vant tilsvarende oppgjør forrige sesong hele 4-2 og har vunnet hjemmeoppgjøret mot Eintracht Frankfurt tre år på rad.

Faktisk har Eintracht Frankfurt aldri vunnet på bortebane mot Mainz, og på de totalt tretten kampene lagene har møttes på Opel Arena i Bundesliga og 2. Bundesliga har Mainz vunnet seks mens syv har endt med uavgjort.

Med seier kan hjemmelaget gå helt opp i ryggen på Eintracht Frankfurt på Bundesliga-tabellen, så langt ligger Mainz på tolvte med 10 poeng mens Eintracht Frankfurt er på en syvende med 14.

Men med tre seire på fem forsøk på bortebane så langt denne seongen har Eintracht Frankfurt tatt brorparten av sine poeng på fremmed gress.

Mainz har fortsatt Karim Onisiwo ute til januar med en skulderskade mens Rene Adler pådro seg en lårskade under cupkampen tirsdag.

Danny Vieira da Costa, Marco Fabian og Omar Mascarell er alle langtidsskadet for Eintracht Frankfurt, de to sistnevnte er tilbake først i januar mens da Costa kan være spilleklar igjen i midten av neste måned.

Hvordan se du kampen i Norge med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler