Hoffenheim – Schalke 04 i Bundesliga lørdag klokken 15.30

TSG 1899 Hoffenheim – FC Schalke 04
Rhein-Neckar-Arena
Lørdag klokken 15.30

Håvard Nordtveit har spilt seg til fast plass på et Hoffenheim-lag som stadig imponerer i Bundesliga. Les mer og finn live stream til kampen her.

Tredjeplass etter fem serierunder

Den fjerde serierunden gikk av stabelen denne midtuken og Hoffenheim møtte Mainz på bortebane. Og det så i starten ut som at lagets rekke med kamper uten tap skulle stoppe brutalt.

Mainz gikk opp i en tomålsledelse etter mål av Danny Latza og Yoshi Muro i det 5. og 16. minutt, men Nadiem Amiri og Sandro Wagner sørget for at det sto 2-2 til pause.

Og uavgjort så ut til å bli sluttresultatet da Marh Uth dukket opp på overtid og sørget for at Hoffenheim vant sesongens tredje kamp og klatret til tredjeplass på tabellen.

Tøffere midtukekamp for Schalke

Schalke hadde fått en relativt god start på sesongen med sine tre seire og étt tap borte mot Hannover før Bayern Munchen sto på motsatt banehalvdel tirsdag denne uken.

Mål av Robert Lewandowski, James Rodriguez og Arturo Vidal sørget for at sluttresultatet ble 0-3 på Veltins-Arena. Det plasserer Schalke på en sjetteplass, to poeng bak Hoffenheim.

Fare for et målfattig oppgjør

Det er ikke akkurat definisjonene på offensive lag som møtes på Rhein-Neckar-Arena lørdag formiddag. Hoffenheim står så langt med 9-5 i målforskjell på sine fem kamper mot Schalkes 7-6.

Men Hoffenheim var det fjerde mestscorende laget i ligaen i fjor så det er enda håp for at det kan løsne litt mer for hjemmelaget. Schalke var dog det laget som slapp inn tredje færrest i fjor, så oppgaven blir tøff lørdag.

Rhein-neckar-arena

Hoffenheim vant tilsvarende oppgjør i fjor

For omtrent nøyaktiv et år siden møttes lagene til det tilsvarende oppgjøret forrige sesong, og den gangen var det Hoffenheim som trakk det lengste strået og vant 2-1. Schalkes hjemmekamp endte med 1-1.

Sesongen før der igjen var det Schalke som vant både hjemme og borte. Ellers er statistikkene jevne etter Hoffenheims opprykk i 2008 med syv seire hver og fem uavgjorte på 19 oppgjør.

Schalkes tropp nesten skadefri

Mens Hoffenheim potensielt må klare seg uten fire spillere i lørdagens oppgjør har Schalke kn én spiller på skadelisten. Donis Avdijaj lider av en ankelskade og er usikker til oppgjøret.

Hoffenheim på sin side har både Robert Zuij, Ermin Bicakcic, Stefan Posch og Serge Gnabry på skadelisten, men flere av dem kan potensielt bli klar lørdag formiddag om nødvendig.

Hvordan live streame kampen i Norge?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler