Norsk duell i Bundesliga når Hoffenheim møter Hertha Berlin

1899 Hoffenheim – Schalke 04
Rhein-Neckar-Arena
Søndag klokken 13.30

Søndag er det klart for et realt norsk møte i Bundesliga når Hoffenheim tar i mot Hertha Berlin på Wirsol Rhein-Neckar-Arena. Les mer og finn live stream til kampen her.

Skuffet i Europa League

Begge lag spilte torsdag sesongens første kamp i Europa League. Hoffenheim spilte sin første europeiske gruppespillkamp i historien mot portugisiske Braga.

Kampen startet godt for værtene med 1-0 signert Sandro Wagner etter 24 minutter. Men Braga slo tilbake like før pause når João Texeira satt inn 1-1. Og i starten av andre omgang satt Dyego Sousa inn 1-2 for gjestene, som også ble sluttresultatet.

Hertha Berlin spilte også hjemme i årets første Europa League-kamp og laget fra den tyske hovestaden tok i mot Athletic Club Bilbao.

Det ble en heller trist affære mellom to topplag fra to av de beste ligaene i Europa. Kampen endte til slutt med 0-0 og poengdeling.

Jarstein

Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin får en tøff oppgave borte mot Hoffenheim.

Hoffenheim på andreplass i ligaen

Bundesliga-sesongen er bare tre runder gammel så det er vanskelig å lese så mye ut av tabellen enda, men Hoffenheim har fått en god start og står med to seire og én uavgjort så langt.

Laget startet ved å slå Werder Bremen hjemme 1-0 før de tok med seg ett poeng og 2-2 i bortemøtet med Bayer Leverkusen.

Hoffenheim har også stått for den største overraskelsen så langt i sesongen ved å vinne 2-0 mot de regjerende seriemesterene Bayern Munchen.

Hertha Berlin på sin side har startet sesongen litt mer varierende, men det startet godt med en 2-0 seier hjemme mot Stuttgart.

Så ble det et relativt forventet tap borte mot Borussia Dortmund med 2-0 før det ble 1-1 og poengdeling hjemme mot Werder Bremen forrige helg.

Tidligere møter

Siden Hoffenheims opprykk til Bundesliga i 2008 har de to lagene møttes 14 ganger i den øverste tyske divisjonen.

Hoffenheim har et lite statistisk overtak med sine syv seire, mens Hertha Berlin har vunnet fem av dem. To har endt med uavgjort.

På Hoffenheims hjemmebane har hjemmelaget stukket av med seieren fire av syv ganger, én har endt med uavgjort mens Hertha har tatt med seg alle tre poengene ved to anledninger.

Forrige sesongs møte mellom de lagene på denne arenaen endte med 1-0 seier til Hoffenheim, de vant også borteoppgjøret med 1-3.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget har to spillere som er usikre forann søndagens kamp. Det er Stefan Posch og Serge Gnabry som begge har lidd av ankelskader siden slutten av august.

Bortelaget på sin sidehar en litt lengre skadeliste og må definitivt klare seg uten Jonathan Klinsmann. Klubben har også Julius Kade, Davie Selke, Valentino Lazaro, Dennis Smarsch og Julian Schieber som alle er usikre forann søndagens oppgjør på grunn av diverse skader.

reihn-neckar-stadion

Kampen spilles på Rhein-Neckar-Stadion i Hoffenheim som har en kapasitet på litt over 30.000 tilskuere.

Hvordan live streame kampen i Norge?

For øyeblikket er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga på TV i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen via norske tv-kanaler.

Men det er fortsatt muligheter for deg som er glad i tysk fotball og ønsker å se kamper fra Bundesliga. Bet365 sender nemlig alle kampene fra Bundesliga via deres live-streamingstjenese.

Det eneste du behøver for å se denne kampen og alle andre kamper de har tilgjengelige via live stream, uten ekstra kostnad, er å ha en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto så følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, la Liga, Serie A, Ligue 1 og titalls andre ligaer fra hele verden. Du kan også live streame andre idretter som håndball, tennis og ishockey for eksempel, uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler