Hoffenheim trenger seier lørdag for å holde følge med topplagene

TSG 1899 Hoffenheim – Borussia Mönchengladbach
Rhein-Neckar-Arena
Lørdag klokken 15.30

Hoffenheim skal revansjere et skuffende cuptap mot Werder Bremen i midtuken når de lørdag tar i mot Borussia M’gladbach hjemme. Les mer og finn live stream her.

Nordtveit sto over grunnet skade

Hoffenheim møtte et Werder Bremen-lag som fortsatt står uten seier i Bundesliga på utebane i cupen onsdag, og gikk på et skuffende tap mot laget fra Bremen.

Ett mål av Ishak Belfodil sørget for at Werder Bremen vant 1-0 i en kamp der Hoffenheim manglet flere av sine faste spillere, deriblant Håvard Nordtveit. Nordmannen sto over grunnet en kneskade.

Lillebror Hazard sikret avansement

Borussia Mönchengladbach møtte 2. Bundesliga-laget Fortuna Düsseldorf på bortebane i sin cupkamp denne uken og Håvard Nordtveits tidligere arbeidsgiver vant til slutt knepent 0-1.

Målet ble scoret av Eden Hazards lillebror Thorgan. Belgieren vara tidligere Chelsea-spiller men gikk til Borussia Mönchengladbach permanent i 2015 etter å først ha vært på lån én sesong.

Rhein-Neckar-Arena

Hoffenheims hjemmebane,Rhein-Neckar-Arena.

Tapte stygt i helgen

Lørdagens hjemmelag har hatt en nedadgående form i Bundesliga den siste tiden og står med kun étt poeng på de siste tre seriekampene. Senest forrige helg ble det 1-1 borte mot Wolfsburg.

Men takket være en god sesongstart er laget fortsatt på fjerdeplass på tabellen, fire poeng bak Borussia Dortmund som enda er serieleder.

Etter et stygt 6-1-tap borte for Borussia Dortmund for fire serierunder siden vant Borussia Mönchengladbach to kamper på rad, 2-1 over Hannover hjemme og 0-2 borte mot Werder Bremen.

Men forrige helg ble det nok et stortap da Bayer Leverkusen kom på besøk og ikke stoppet før de hadde svoret fem mål, mot Mönchengladbachs éne.

Det plasserer dem på en åttendeplass så langt. Fire seire og to uavgjorte har gitt dem 14 poeng så langt på ni seriekamper.

Skader og suspensjoner

Grunnet sitt fjerde gule kort for sesongen i den forrige serierunden mot Wolfsburg må Hoffenheims Benjamin Hübner stå over helgens ligakamp.

Og med Håvard Nordtveit og Sandro Wagner som to av flere som er usikker grunnet skader kan Hoffenheim-trener Julian Nagelsmann måtte gjøre flere endringer på sin foretrukne førsteellever.

László Bénes og Tobias Strobl er fortsatt langtidsskadet for Borussia Mönchengladbach og er forventet tilbake henholdsvis i desember og februar neste år.

Josip Drmic, Raúl Bobadilla, Julio Villalba og Christoph Kramer er alle plaget av småskader og er usikker til lørdagens kamp.

Tidligere møter

21 ganger tidligere har de to klubbene møttes. To av gangene i 2. Bundesliga i sesongen 2007/08 og én gang i den tyske cupen i 2010/11.

Hoffenheim står med ni seire mot Borussia Mönchengladbachs fem, mens syv av kampene har endt med et uavgjortresultat.

Forrige sesong endte det tilsvarende oppgjøret hele 5-3 i en meget underholdende fotballkamp mens det ble 1-1 i kampen der Mönchengladbach var hjemmelag.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler