1899 Hoffenheim tar i mot FC Augsburg til kamp i Bundesliga lørdag

TSG 1899 Hoffenheim – FC Augsburg
Rhein-Neckar-Arena
Lørdag klokken 15.30

Håvard Nordtveit og Hoffenheim har fått en god start på sesongen, men gikk på en smell forrige serierunde. Se dem prøve å finne vinnersporet igjen mot Augsburg.

Positiv landslagspause for Nordtveit

Håvard Nordtveit fikk tillit fra start i begge Norges kamper i avslutningen av VM-kvalifiseringen sammen med Tore Reginiussen.

Norge vant 8-0 mot San Marino borte og 1-0 mot Nord-Irland hjemme og stopperparet gjorde sine saker godt. Nå venter to treningskamper i november, men det ser ut til at Lars lagerbäck har funnet sitt stopperpar å satse på.

Håvard Nordtveit Hoffenheim

Håvard Nordtveit i aksjon på Hoffenheims treningsfelt tidligere i sesongen.

Augsburg har startet sesongen godt

Lørdagens bortelag har så langt kapret 11 poeng på syv kamper og befinner seg på en sjetteplass så langt i Bundesliga. Den største overraskelsen så langt er 1-0 seieren over fjorårets sølvvinner RB Leipzig.

Forrige sesong var en sesong midt på treet for klubben fra Bavaria, der de til slutt endte på en 13. plass, ett godt stykke unna den sterke femteplassen de fikk i 2014/15-sesongen.

Tidligere møter

De to lagene har kun møtt hverandre 12 ganger tidligere i Bundesliga og det er Hoffenheim som har historien på sin side med sine seks seire. Augsburg står med tre, men ingen av dem har kommet på bortebane.

Forrige sesong ble det 0-0 på Rhein-Neckar-Arena mens Hoffenheim stakk av med alle de tre poengene da de vant 0-2 på bortebane.

Lagene har også møttes en god del i 2. Bundesliga og regionalligaene i Tyskland, da er statistikkene mer jevne.

Rhein-neckar-arena

Hoffenheims hjemmebane, Rhein-Neckar-Arena.

Hvordan live streamer du kampen i Norge?

Enn så lenge er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler