Hertha – Hannover – Jevn kamp forventes onsdag på Olympiastadion i Berlin

Hertha BSC – Hannover 96
Olympiastadion, Berlin
Bundesliga, runde 16
Onsdag klokken 20.30

Jarstein og Skjelbreds Hertha Berlin sliter i årets Bundesliga. Onsdag kommer et nyopprykket Hannover i varierende form på besøk. Les mer og finn live stream til kampen her.

Begge fast på laget

Rune jarstein og Per Ciljan Skjelbred har etter hvert jobbet seg opp en status som nøkkelspillere på et Hertha Berlin-lag som de siste sesongene har gjort det godt i Bundesliga.

Jarstein ble i fjorårssesongen pekt ut som en av de aller beste keeperne i ligaen da Hertha tok en meget sterk sjetteplass og sikret seg plass i årets Europa League-gruppespill.

Seieren mot Köln eneste på siste fem

Hertha spilte i helgen 1-1 borte mot Augsburg etter at de led et skuffende 1-2-tap på hjemmebane for Eintracht Frankfurt i serierunden før det igjen.

Den eneste seiren på de siste fem ligakampene kom på bortebane mot Köln (2-0) for tre serierunder siden, og Hertha befinner seg nå på en skuffende tolvteplass på tabellen med 18 poeng.

Begge nordmennene på benken

Hannover kommer fra en sterk 2-0-seier hjemme mot et medaljejagende Hoffenheim i helgen etter mål av Niclas Füllkrug og Martin Harnik, begge i den andre omgangen.

Både Hannovers Iver Fossum og Hoffenheims Håvard Nordtveit tilbrakte hele den kampen på innbytterbenken. Fossum har én kamp fra start i årets Bundesliga mens Nordtveit har vært på banen i omtrent halvparten av kampene for Hoffenheim.

Ellers gjør Hannover det tålig greit for å komme fra 2. Budnesliga forrige sesong. Så langt ligger laget på en tiendeplass med 22 poeng på tabellen, kun tre poeng bak Borussia Mönchengladbach og Champions League-plass.

Olympiastadion, Berlin

Hertha Berlins hjemmebane, kajestetiske Olympiastadion i Berlin. Stadion har en kapasitet på 75.000 tilskuere.

Tidligere møter mellom Hertha og Hannover

Siden Hannover var på en snarvisitt i 2. Bundesliga forrige sesong må vi to år tilbake for å finne forrige Bundesliga-møte mellom de to klubbene.

Den gangen endte det 2-2 i det tilsvarende oppgjøret mens Hertha vant bortekampen mot Hannover med 1-0. Totalt har de to lagene møttes 29 ganger i alle turneringer de seneste 25 årene med 13-9-8 i favør Hertha som fasit.

Skader og suspensjoner

Hertha Berlin har tre sentrale spillere ute med skade i Vladimir Darida, Valentin Stocker og Julian Schieber. Darida er ventet tilbake i januar mens det er noe usikkert hvor lenge Stocker og Schieber må tilbringe tid på sidelinjen.

Primin Schwegler har nådd grensen for gule kort i ligaen og må stå over oppgjøret for Hannover. I tillegg er Jonathas, Ihlas Bebou og Martin Harnik ute grunnet skader og sykdom.

Se Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler