Hertha BSC har ikke vunnet på åtte kamper, snur det lørdag mot Hamburg?

Hertha Berlin SC – Hamburger SV
Olympiastadion, Berlin
Lørdag klokken 15.30

Det er to storklubber i elendig form og på desperat poengjakt som møtes på Olympiastadion i Berlin lørdag. Les mer og finn live stream her.

Begge lag ute av cupen

Denne uken har den andre runden av den tyske cupen blitt spilt og Hertha Berlin møtte Köln på hjemmelaget. Men til tross for at Köln ligger desidert sist på Bundesliga-tabellen uten en eneste seier vant de kampen 1-3.

Hamburg på sin side hadde spillefri for de tapte nemlig 3-1 borte mot Osnabrück fra nivå tre allerede i den første runden i august.

Ikke vunnet på åtte forsøk

Med tapet for Köln onsdag er rekken med kamper uten seier fort Hertha Berlin nå oppe i åtte, i serie, Europa League og cupen.

I Europa League har laget enda ikke vunnet på tre forsøk mens det ble 1-1 borte mot Freiburg i forrige serierunde. Sist hjemmekamp i serien var 0-2-tapet for Schalke.

Olympiastadion Berlin

Hertha Berlins hjemmebane, Olympiastadion i Berlin.

To seire på rad

Hamburg startet årets Bundesliga-sesong med to seire på rad, men har siden det spilt syv kamper på rad uten seier og så langt har laget tatt syv poeng på ni kamper.

De to siste serierundene har endt med tap, henholdsvis 0-1 hjemme for Bayern Munchen og 3-2-tap borte for Mainz.

Tidligere møter

Totalt 36 ganger har de to lagene møttes i Bundesliga siden sesongen 1993/94. Hertha Berlin har et lite overtak med sine 18 seire mot Hamburgs 13.

Forrige sesong endte det 2-0 i tilsvarende oppgjør takket være to mål av Ibesevic. I Hamburg endte det 1-0 til Hamburg.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler