Managerløst Bayern Munchen gjester Hertha Berlin på Olympiastadion

Hertha Berlin – Bayern Munchen
Olympiastadion, Berlin
Søndag klokken 15.30

“Norske” Hertha Berlin tar I mot nå manager-løse Bayern Munchen på Olympiastadion søndag. Les mer og finn live stream til kampen her.

Hertha ikke tapt hjemme enda

Alt i alt har sesongstarten ti lhertha berlin vært helt på det jevne, men på sine tre første hjemmekamper har det blitt syv poeng av ni mulige.

Hjemmekampene har vært mot Stuttgart (2-0), Werder Bremen (1-1) og Bayer Leverkusen (2-1) mens borte har Laget møtt serieleder Borussia Dortmund (2-0), Hoffenheim (1-1) og Mainz (1-0).

Olympiastadion Berlin

Carlo Ancelotti sparket etter tapet mot PSG

Paris Saint-Germain vant greit 3-0 over Bayern Munchen i midtukekampen i Champions League, og dagen etter syntes Bayern-styret at nok var nok.

Dette var kun det andre tapet til laget denne sesongen, det første kom borte mot Hoffenheim i den tredje serierunden i Bundesliga, så sparkingen kommer som en overraskelse på mange.

Det er flere som også mener at mye av skylden på at laget har havnet i bakleksen i forhold til andre europeiske storklubber er måten klubben har håndtert det å miste flere sentrale spillere som har lagt opp, og ikke erstattet disse skikkelig.

Tidligere møter

Siden 1999 har de to lagene møttes totalt 36 ganger i Bundesliga og det er ikke overraskende Bayern Munchen som har den historiske statistikken på sin side.

På de 36 møtene har laget fra Munchen vunnet totalt 24 kamper, mens hovedstadslaget Hertha kun har vunnet fire. Åtte har endt med uavgjort.

Forrige sesong vant Bayern Munchen sin hjemmekamp greit med 3-0 mens tilsvarrende oppgjør endte med 1-1 og poengdeling.

Skader og suspensjoner

Hertha Berlins Vedad Ibesevic er suspendert på grunn av det røde kortet han fikk i den forrige serierunden. Hjemmelaget har også Julian Schieber ute til november og Davie Selke og Jonathan Klinsmann til ut i oktober.

For bortelaget sin del er Manuel Neuer ute til januar etter at han brakk benet for tredje gang, mens både Felix Götze og Juan Bernat er usikre på om de rekker kampen.

Manuer neuer

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler