Borussia Dortmund skal forsvare ligaledelsen borte mot Hannover

Hannover 96 – Borussia Dortmund
HDI-Arena, Hannover
Lørdag klokken 15.30

Borussia Dortmund må vinne borte mot Hannover for å holde på ligaledelsen. Les mer og finn live stream til kampen her.

Leder serien fortsatt

Borussia Dortmund sin start på årets Bundesliga-sesong var en av de beste i klubbens historie, men med tap og uavgjort på de siste to ligakampene må de vinne lørdagens bortekamp mot Hannover for å holde på ligaledelsen.

Før helgens runde har Dortmund 20 poeng, samme poengsum som Bayern Munchen på andreplass men med tre mål bedre målforskjell. I tillegg lurer RB Leipzig rett bak med 19 poeng. De to sistnevnte lagene møtes senere lørdag kveld.

Tapte to på rad

Også Hannover har hatt en god start på årets sesong, men før 1-2-seieren borte mot Augsubrg i den forrige serierunden tapte klubben to kamper på rad. 1-2 hjemme for Eintracht Frankfurt og 2-1 borte for Borussia Mönchengladbach.

Det var klubbens to første tap i Bundesliga denne sesongen. Så langt ligger Hannover på en sjetteplass med fire seire, tre uavgjorte og 15 poeng.

Ute av cupen

Borussia Dortmund møtte Magdeburg fra tysk tredjenivå i den andre runden av den tyske cupen på tirsdag, en kamp de vant enkelt med 0-5.

Da gikk det ikke like bra med Hannover som møtte betydelig verre motstand med Wolfsburg på bortebane. Mål av Felix Uduokhai sørget for en 1-0-seier til Wolfsburg.

Fikk årets første kamp fra start

Hannovers norske U21-landslagsspiller Iver Fossum nøt mye tillit i fjorårssesongen i 2. Bundeliga, men har måtte vente tålmodig for en sjanse denne sesongen.

I den forrige serierunden kom endelig hans første minutter med spilletid, og det at på til fra start. Hannover vant som nevnt kampen mot Augsburg på bortebane 1-2.

Skader og suspensjoner

Edgar Prib mister som kjent mer eller mindre resten av sesongen grunnet en stygg kneskade, mens Hannover også må klare seg uten Noah Joel Sarenren Bazee, Uffe Bech og Felipe resten av året.

Borussia Dortmund har Mario Götze endelig tilgjengelig, mens Lukasz Piszczek og Marco Reus fortsatt er langtidsskadet.

Tidligere møter

Siden Hannover sitt første opprykk til Bundesliga i 2002 har de to lagene møttes totalt 31 ganger i liga og cup, med Dortmund som det selvsagt beste laget ser man på statistikken.

De har vunnet totalt 16 av dem mens Hannover har vunnet åtte. Forrige sesong ble det Dortmund-seier i begge oppgjørene. Tilsvarende oppgjør endte med 2-4 mens de vant 1-0 på hjemmebane.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler