Bayerns stjernegalleri øyner tabelltopp når de gjester Hamburg lørdag

Hamburg SV – Bayern Munchen
Volksparkstadion
Lørdag klokken 18.30

Hamburg verter regjerende mestere Bayern Munchen hjemme på Volksparkstadion lørdag. Les mer og få live stream til kampen her.

Startet sesongen godt

Hamburg startet årets Bundesliga-sesong meget godt ved å vinne 1-0 hjemme over Augsburg og 1-3 borte mot Köln, men har ikke vunnet siden.

De to siste serierundene har endt 0-0 hjemme mot et Werder Bremen-lag som enda ikke har vunnet en seriekamp og 3-2 tap borte mot Mainz.

Etter åtte serierunder befinner de seg på plassen over kvalifisering med syv poeng. Det er ti mindre enn lørdagens motstander, Bayern Munchen.

Knuste Freiburg

Som etter to uavgjortresultater på rad, 2-2 mot både Wolfsburg hjemme og Hertha Berlin borte, knuste Freiburg hele 5-0 hjemme på Allianz Arena forrige helg.

De regjerende mesterene har tapt én kamp så langt, 2-0 borte mot Hoffenheim i den tredje serierunden, og ligger så langt på andreplass, to poeng bak serieleder Borussia Dortmund.

Bayern Munchen

Robert Lewandowski og resten av Bayern Munchen-spillerene feirer et mål ved en tidligere anledning.

Tidligere møter

Hamburg bør ikke ha forrige møtet mot Bayern Munchen for mye i tankene. Det var bortekampen forrige sesong, en kamp Bayern Munchen vant hele 8-0. Tilsvarende møte i fjor endte med en 0-1 seier til gjestene.

Siden sesongen 1993/94 har lagene møttes 48 ganger i Bundesliga, med Bayern Munchen som det klart beste laget historisk sett med sine 29 seire.

Hamburg har vunnet seks mens 13 har endt uavgjort. Bayern Munchen har vunnet 12 av totalt 24 møter på Volksparkstadion.

Skader og suspensjoner

Lørdagens hjemmelag må klare seg uten Nicolai Müller som er ute med en kneskade frem til slutten av februar neste år, mens Douglas Santos og Bjarne Thoelke er usikker men kan rekke kampen.

For Bayern Munchen sin del er Manuel Neuer fortsatt ute med brukket fot, han er ventet tilbake sent i januar neste år. Frank Ribéry er også ute en stund enda, han er ventet tilbake fra sin kneskade rett over nyttår.

Juan Bernat og Javier Martinez kan rekke kampen men det er tvilsomt at noen av de to spiller mot Hamburg lørdag kveld.

Slik ser du kampen i Norge:

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler