GLEM FORLAN – TIDLIGERE BUNDESLIGASPILLER FRA URUGUAY NÆRMER SEG SANDEFJORD

De fleste venter på en oppdatering rundt den Diego Forlans overgang til Sandefjord. I mellomtiden er Lars Bohinen og co i ferd med å signere en annen Uruguayaner på lån til Eliteserien.

Carlos Grossmüller spiller i hjemlandet for klubben Danubio. Tidligere har midtbanespilleren spilt for både Lecce og Schalke 04. Kun medisinsk sjekk gjenstår før han blir klar for spill på øverste nivå i Norge.

Liverød er også mannen som har stått for kontakten og forhandlingene med Diego Forlan den siste uka. Liverød bistår Sandefjord i jakten på nye spillere og er kjent for å ha god kontroll på både det norske og det utenlandske markedet. Tidligere denne uken uttalte han følgende om Grossmüller:

– Vi har fått landet en klassespiller, som i utgangspunktet holder et høyere nivå enn alle spillerne selv i Rosenborg. Dermed er det ikke sagt at han leverer fra dag én i et annet land, langt vekk fra hjemlandet.

(NTB)

[twitter]https://twitter.com/SillySeasonNOR/status/886981181371240448[/twitter]

34-åringen er enig med vestfoldingene om sine personlige betingelser. Nå gjenstår kun den medisinske sjekken før han kan bli spilleklar til helgens oppgjør mot Stabæk.

– Vi er enige med klubben der nede om en låneavtale og med spilleren om hans betingelser. Det er kun det formelle igjen, sier daglig leder i Sandefjord Fotball, Per Ketil Berg til Eurosport.

Fotballkanalen

268 Artikler