Freiburg – Schalke 04: Bunn mot topp i Bundesliga

Sc Freiburg – Schalke 04
Schwarzwald-Stadion
Lørdag klokken 15.30

Schalke må vinne borte mot et formsvakt Freiburg for å henge med de andre topplagene i Bundesliga. Les mer og finn live stream til kampen her.

Seks poeng bak Bayern

Schalke har hatt en oppløftende sesongstart med seier i halvparten av seriekampene så langt. Etter ti runder ligger laget på en femteplass med 17 poeng, det er kun seks mindre enn ligaleder Bayern Munchen.

I fjor ble det en skuffende tiendeplass for det tyske storlaget, og manager Domenico Tedesco, kun 32 år gammel, har et press på seg om å gjøre det betydelig bedre denne sesongen.

God sesong i fjor

I motsetning til Schalke hadde Freiburg en sesong over all forventning i fjor da laget klarte å kapre en imponerende syvendeplass i serien.

Det ga plass i kvalifiseringen til Europa League denne sesongen, og laget møtte Domzale i den første kvalifiseringsrunden.

Men laget fra Slovenia ble for sterke for tyskerene, som tapte 1-2 sammenlagt og var ute av europacup-eventyret før det virkelig var begynt.

Men denne sesongen har startet alt annen enn godt for laget fra Baden-Württemberg. Ti kamper inn i sesongen har det så langt kun blitt én seier, og laget befinner seg på plassen over kvalifisering til nedrykk så langt.

Siste nytt om lagene

For Freiburg sin del mangler Söyüncu i forsvaret grunnet suspensjon i tillegg til en meget lang skadeliste. Den består blant annet av Manuel Gulde og Philipp Lienhart, som begge er ventet tilbake i midten av denne måneden.

Også Aleksandar Ignjovski og Marc Oliver Kempf er utilgjengelige, men det er usikkert når de er klar for spill igjen.

Da ser det betydelig bedre ut for Schalke, som per nå kun har to spillere som ikke kan spille mot Freiburg lørdag. Det er Pablo Insua og Leon Goretzka, men begge er ventet tilbake om ikke lang tid.

Tidligere møter

Totalt 36 ganger har de to lagene møttes i alle turneringer siden 1992, og statistikkene er svært jevne. Schalke har femten seire, kun én mer enn Freiburgs fjorten, mens syv har endt uavgjort.

Forrige sesong vant Freiburg 2-0 på hjemmebane, mens det endte 1-1 i det motsatte oppgjøret.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler