Eintracht Frankfurt tar i mot serieleder Borussia Dortmund

Serieleder Borussia Dortmund tar I mot et Eintracht Frankfurt-lag som har vunnet to seriekamper på rad. Les mer og få live stream til kampen her.

Gikk på smell forrige helg

Borussia Dortmund har hatt en av sine beste sesongstarter i historien og sto før forrige helgs kamp mot RB Leipzig med seks seire, én uavgjort og 21-2 i målforskjell på sine første syv seriekamper.

Men RB Leipzig viste på Westfalenstadion hvorfor de kapret andreplassen foran Borussia Dortmund forrige sesong ved å vinne 2-3.

Men Borussia Dortmund beholdt førsteplassen på tabellen, og bør vinne lørdag for å ikke spille et Bayern Munchen lag som er to poeng bak foran seg på tabellen.

Vunnet to på rad

Eintracht Frankfurt har hatt en ujevn sesong så langt, men de to siste kampene har endt med seier. Først ble Stuttgart slått 2-1 hjemme før de vant 1-2 borte mot Hannover i den forrige serierunden.

Etter åtte serierunder står Eintracht Frankfurt med fire seire, én uavgjort og tre tap, noe som gir dem 13 poeng og en syvendeplass så langt.

Tidligere møter

Borussia Dortmund står med 18 seire på 36 oppgjør mot Eintracht Frankfurt i Bundesliga siden sesongen 1993/94, mot Eintrachts ni. Ni har endt med uavgjort.

Forrige sesong vant Dortmund begge oppgjørene, 3-1 hjemme og 1-2 borte.

Slik ser du kampen i Norge:

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler