Spilltips: Dortmund fortsetter jakten på Bundesliga-tittelen

Wolfsburg - Dortmund spilltips live stream

Hele 4-1 ble sluttresultatet i det noe spesielle rieverderbyet hjemme mot Schalke forrige helg. Det sørget for at Dortmund fortsatt for alvor er med i kampen om Bundesliga-tittelen denne sesongen. For øyeblikket er regjerende mestere Bayern München kun fire poeng foran på tabellen, mens Borussia Mönchengladbach og RB Leipzig befinner seg henholdsvis to og tre poeng bak.

Kamp Wolfsburg – Borussia Dortmund
Hvor Volkswagen Arena, Wolfsburg, Tyskland
Når Lørdag 23.05.2020 kl. 15.30
Live stream Se live hos Unibet, Viaplay

Også Wolfsburg vant sin første kamp etter korona-pausen, 2-1 borte mot Augsburg. Dermed er klubben fra Volkswagen-byen fortsatt med i kampen om en plass i Europa neste sesong. Med 39 poeng på 26 kamper befinner de grønnkledde seg på en sjetteplass på tabellen, to poeng forran konkurrentene Freiburg og Schalke 04. Men det er hele 11 poeng opp til Bayer Leverkusen på femteplass, så fokus bør absolutt være på å holde klubbene bak seg på tabellen på behagelig avstand.

Sesongens første oppgjør mellom de to klubbene, på Signal Iduna Park tilbake i november, endte med en komfortabel 3-0-seier til hjemmelaget. Wolfsburg har dermed litt å revansjere, men får i motsetning til Dortmund ingen hjelp av hjemmepublikumet.

Forventede lagoppstillinger

Wolfsburg: Casteels (k) – Mbabu, Knoche, Brooks, Otavio – Schlager, Arnold – Steffen, Mehmedi, Brekalo – Weghorst

Fravær: Yannick Gerhardt er ute med en hodeskade, mens Joshua Guilavougi og William begge er satt på sidelinjen med kneskader.

Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek (k), Hummels, Akanji – Hakimi, Can, Brandt, Guerreiro – Sancho, Haaland, Hazard

Fravær: Marco Reus sliter med en lårskade, Nico Schulz står over på grunn av en muskelskade og Dan-Axel Zagadou sliter med ene kneet.

Spilltips: Dortmund fortsetter der de slapp sist

Erling Haaland og resten av Dortmunds angrepsrekke var dem som imponerte mest når Bundesliga restartet forrige helg. De ser nærmest ustoppelige ut om dagen, og Haaland er målgarantisten selv.

Wolfsburg scorer ikke mange mål i forhold til de andre klubbene på øvre halvdel av tabellen, og det er rett og slett vanskelig å se for seg at Dortmund ikke skal klare å få flere nettkjenninger enn dem i dette oppgjøret.

Odds på kampen hos Unibet:

Live stream kampen mellom Wolfsburg og Borussia Dortmund

Unibet sender dette oppgjøret i Norge, som de gjør med alle andre Bundesliga-kamper. Alt du behøver er en aktiv konto.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Vil du streame Wolfsburg – Borussia Dortmund? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler