Borussia-Park klar for toppkamp i Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – FC Schalke 04
Borussia-Park, Mönchengladbach
Bundesliga, runde 15
Lørdag klokken 18.30

Borussia M’gladbach og Schalke har begge Champions League-plass før avspark, men mye kan forandre seg i toppen av Bundesliga-tabellen lørdag. Se spenningen med live stream.

Vunnet tre av de siste fem

Borussia Mönchengladbach har innehatt fjerdeplassen på Bundesliga-tabellen de siste tre serierundene etter å ha vunnet tre av sine siste fem seriekamper.

Men medaljehåpet fikk seg et kraftig slag for baugen da Wolfsburg knuste dem hele 3-0 på hjemmebane i den forrige serierunden.

Med 24 poeng etter fjorten serierunder er det åtte poeng opp til Bayern Munchen på førsteplass, men kun to til RB Leipzig på andre og ett til lørdagens motstander Schalke på tredje.

Enorm opphenting

Schalke har ikke tapt på sine siste åtte ligakamper, men det så ut som rekken skulle bli brutt når de gjestet erkerivalene Borussia Dortmund for to serierunder siden.

Borussia Dortmund ledet hele 4-0 til pause, men mål av Burgstaller, Harit, Caligiuri og Naldo i den andre omgangen sørget for at kampen til slutt endte 4-4.

Også i den forrige seriekampen endte det uavgjort da tabelljumbo Köln holdt dem til 2-2 på Veltins-Arena i Gelsenkirchen.

Tidligere møter

Og uavgjort endte det i begge oppgjørene mellom de to lagene i fjorårssesongen også. 2-2 endte det i tilsvarende oppgjør da mens det det endte 1-1 med Schalke som hjemmelag.

Totalt 49 ganger har de to klubbene møtt hverandre i tellende kamper de siste 25 årene. Schalke er det historisk beste laget med sine 20 seire mens Borussia Mönchengladbach har vunnet 17 av dem.

Skader og suspensjoner

Borussia Mönchengladbach har Tobias Strobl og Jonas Hofmann ute med sakder til over nyttår mens det er usikkert når Tony Jantschlke, Patrick Hermann, Christoph Kramer og Ibrahima Traoré er tilbake i trening.

For Schalke sin del må de klare seg uten Pablo Insua og Nabil Bentaleb i lørdagens kamp. Insua er ventet tilbake i slutten av måneden mens det enda er usikkert når Bentaleb kan starte å trene igjen.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av Europa og verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler