Borussia M’gladbach skal revansjere seg mot ubeseirede Hannover 96

Borussia Mönchengladbach – Hannover 96
Borussia-Park
Lørdag klokken 15.30

Hjemmelaget gikk på stortap i den forrige serierunden og skal lørdag revansjere seg mot et Hannover-lag som enda ikke har tapt i serien. Les mer og finn live stream her.

Knust av Borussia Dortmund

Borussia Mönchengladbach tok turen til en av sesongens tøffeste bortekamper forrige helg, og kampen ble mildt sagt i tøffeste laget for laget.

Serielederen ga seg ikke før det sto 6-1 på resultattavlen, men Borussia Mönchengladbach kan ta med seg én positiv ting fra kampen. De ble det første lage til å score på Dortmund i årets Bundesliga.

Borussia-Park

Kampen spilles på Borussia-Park i Mönchengladbach.

Fortsatt ubeseiret

Til tross for at den forrige runden endte med et skuffende uavgjortresultat hjemme mot Köln, Kölns første poeng for sesongen, så er Hannover fortsatt ubeseiet og innehar tredjeplassen i ligaen.

Men som så mange ganger før ble det mildt sagt lite målrikt når Hannover spiller kamp, kampen endte 0-0. Kun åtte mål er blitt scoret totalt i de seks kampene klubben har spilt så langt i Bundesliga, seks av målene har de scoret selv.

Tidligere møter

Siden 1999 har de to klubbene møttes i alt 30 ganger i enten Bundesliga eller 2. Bundesliga, og statistikkene er relativt jevne.

Borussia Mönchengladbach har et lite overtak med side 14 seire mot Hannovers 12, kun fire har endt med uavgjort.

Forrige gang de to lagene møttes i en tellende kamp var i Bundesliga 2015/16-sesongen da Hannover vant 2-0 hjemme mot Borussia Mönchengladbach. Tilsvarende møte den sesongen endt med 2-1 seier til Mönchengladbach.

Skader og suspensjoner

Skadelisten til Borussia Mönchengladbach er langt som et vondt mareritt og klubben har flere spillere langtidsskadet. Tobias Strobl er ute til februer med en kneskade mens Laszlo benes har et brudd i benet og er tilbake i desember engang.

De må også mest sannsynlig klare seg uten både Jonas Hofmann, Yann Sommer, Kwame Yeboah, Ibrahima Traoré, Vincenzo Grifo, Josip Mrmic og Mamadou Doucoure som alle er usikre grunnet forskjellige skader.

Hannover har også en god del spillere som ikke har mulighet for å kunne spille lørdagens kamp, blant annet Edgar Prib. Han har vært ute siden august med et ødelagt kne og vil trolig ikke være tilbake før april neste år.

Noah Joal Sarenren Bazee er skadet ut året og Uffe Bech er tilbake etter en lårskade i oktober. Felipe er tilbake over helgen mens Miiko Albornoz og Pirmin Schwegler trolig kan rekke kampen.

Iver Fossum

Iver Fossum har enda ikke fått spilletid for Hannover i årets Bundesliga.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler