Mönchengladbach kan tukte topp-tre med seier hjemme mot Bayer Leverkusen

Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen
Borussia-Park
Lørdag klokken 15.30

Borussia M’gladbach vant begge oppgjørene mot Bayer Leverkusen i fjorårssesongen, gjentar de suksessen i år? Les mer og finn live stream her.

Stortap mot serielederen

Borussia Mönchengladbach har kommet sterkt tilbake etter det grufulle 6-1 tapet borte mot serieleder Borussia Dortmund for tre runder siden, og står med to strake seire før lørdagens serierunde.

Hannover har blitt slått 2-1 på hjemmebane og Werder Bremen 0-2 på bortebane, det gir M’gladbach fire seire på de åtte første serierundene og en foreløpig femteplass på tabellen med 14 poeng.

Seriestart under par

Bayer Leverkusen befinner seg fem poeng under, på en tolvteplass. Så langt har det kun blitt to seire, 4-0 hjemme mot Freiburg i den fjerde serierunden og 3-0 over Hamburg i den sjette.

De to siste seriekampene har endt med 1-1 borte mot Schalke og 2-2 hjemme mot Wolfsburg. Kevin Vollands fire mål gjør han til lagets toppscorer så langt, to av dem kom i 3-0 seieren ove rHamburg.

Tidligere møter

I Bundesliga har de to lagene møttes 42 ganger siden sesongen 1993/94 og det er Bayer Leverkusen som har et klart historisk overtak med sine 18 seire mot Borussia Mönchengladbach sine syv, 17 har endt med uavgjort.

Men forrige sesong ble det faktisk seier til Mönchengladbach i begge oppgjørene. 2-1 Mönchengladbach ble det 2-1 mens det i Leverkusen til slutt ble 2-3.

Skader og suspensjoner

Tobias Strobl og Laszlo Bénes er fremdeles langtidsskadet for Borussia Mönchengladbach mens Raul Marcelo Bobadilla, Jonas Hofmann, Josip Drmic og Mamadou Doucoure alle er tilbake i lett trening men usikker til kampen.

For Bayer Leverkusen sin del er Tin Jedvaj ventet tilbake i starten av neste måned etter å ha vært ute siden juli med en skade i skinnleggen, mens Lars Bender er ventet å rekke kampen etter å ha fått et overflatesår denne uken.

Slik ser du kampen i Norge:

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler