Borussia Mönchengladbach – Hamburg SV med live stream fredag

Borussia Mönchengladbach – Hamburger SV
Borussia-Park
Bundesliga, runde 17
Fredag klokkken 20.30

Borussia Mönchengladbach faller fra i medaljekampen, men fredag tar de imot et Hamburg-lag i betydelig større krise. Les mer og finn live stream til kampen her.

Begge lag tapte i midtuken

Det var en tung serierunde for begge lagene tirsdag da Borussia Mönchengladbach gikk på en smell borte mot Freiburg og tapte 0-1 mens Hamburg tapte 1-2 på hjemmebane for Eintracht Frankfurt.

Med kun ett poeng på de siste tre kampene bør Borussia M’gladbach vinne fredag for å fortsatt henge med i kampen om medaljer og Champions League denne sesongen.

Etter 16 serierunder har laget samlet inn 25 poeng, kun fire mindre enn Schalke på andreplass, men hele ti mindre enn serieleder Bayern Munchen.

Hamburg på kvalifiseringsplass

Hamburg SV har tapt hele ni av sine første 16 seriekamper og befinner seg helt nede på tredjesisteplass, kvalifiseringsplassen med 15 poeng.

Også Hamburg har tatt ett poeng på de siste tre kampene og bør snu trenden snart om de ikke skal forbli i nedrykksstriden utover i sesongen.

Tidligere møter

Hele 48 ganger har de to klubbene møttes i serie og cup de siste 25 årene, og tallene er ekstremt jevne. Hamburg har en ørliten fordel med sine 17 seire, M’gladbach har vunnet 16 mens 15 har endt uavgjort.

I fjor endte det 0-0 i tilsvarende oppgjør mens Hamburg vant sin hjemmekamp 2-1. M’gladbach vant 2-1 borte mot Hamburg i kvartfinalen av den tyske cupen i mars i år.

Skader og suspensjoner

Borussia Mönchengladbach har en skadeliste lang som et vondt år. De mest sentrale spillerne som er utilgjengelig fredag er Christoph Kramer, Patrick Hermann og Fabian Johnson.

Da ser det bedre ut for Hamburg som kun har Nicolai Müller, Bjarne Thoelke og Bobby Wood på skadelisten. Førstnevnte er ute til april mens Thoelke er ventet tilbake i januar. Det er usikkert når Wood er tilbake i trening.

Hvordan ser man kampen i Norge med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler