Dortmund kan søndag ta sin tredje strake seier i ligaen – Se kampen med live stream

Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg
Signal Iduna Park, Dortmund
Bundesliga, runde 18
Søndag klokken 18.00

Dortmund fant endelig tilbake til seiersformen på slutten av høstsesongen. Søndag er Wolfsburg neste hinder i jakten på ligaleder Bayern. Få siste nytt før avspark og live stream til kampen.

Varierende sesong så langt

Borussia Dortmund startet sesongens Bundesliga glimrende da de gikk vant seks og spilte én uavgjort på de første syv serierundene med hele 21-2 i målforskjell.

Men etter 2-3-tapet hjemme for RB Leipzig skulle det gå hele åtte serierunder før laget igjen vant de to siste ligakampene i høstsesongen. I tillegg klarte de bare ta to poeng totalt i Champions League-gruppespillet i gruppe med Real Madrid, Tottenham og APOEL Nikosia.

Det ble uansett avansement til Europa League, med den laveste poengsummen i historien. I tillegg ble Bayern München for sterke på bortebane i den tyske cupen.

Tapte mot tabelljumboene

Wolfsburg har, i likhet med Dortmund, hatt en meget varierende høstsesong i Bundesliga. Men der Dortmund har vunnet mer enn de har tapt poeng har Wolfsburg vært eksperter på å spille uavgjort.

Total ti av de første 17 ligakampene har endt med poengdeling, noe som plasserer dem på tolvteplass på tabellen med 19 poeng, ni poeng bak Borussia Dortmund på tredjeplass.

Siste kamp før vinterferien endte dog med et ydmykende tap borte mot Köln, i det som var Kölns første ligaseier denne sesongen.

Signal Iduna park Borussia Dortmund

Den breømte «gule vegg» feirer en seier med Dortmund-laget ved en tidligere anledning.

Skader og suspensjoner

Borussia Dortmund-manager Peter Stöger sliter med flere skader i troppen. I tillegg ble laget rammet av matforgiftning når de var på treningsleir på Marbella denne uken. Totalt ni spillere ble rammet, men rapportene sier at alle er frisk til søndagens kamp.

Stjernespillere som Marco Reus, Maximiliam Philipp og Raphael Guerreiro er alle definitivt utilgjengelig grunnet forskjellige skader.

For Wolfsburg sin del er skadelisten en god del kortere. Kun Ignacio Camacho og Jakub Blaszczykowski er utilgjengelige, noe de har vært siden henholdsvis oktober og november.

Tidligere møter

De to lagene har møtt hverandre hele 43 ganger totalt siden 1992 i serie og cup, og ikke overraskende er det Dortmund som har vært det historisk beste laget. Med sine 24 seire har dem 14 mer enn Wolfsburgs 10, mens ni av kampene har endt med uavgjort.

Sesongens første kamp mellom dem, i sesongpremieren, endte med en 3-0-seier til Dortmund på bortebane. Og også forrige sesong vant Dortmund begge oppgjørene, 5-1 borte og 3-0 hjemme.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad. Kampstart er som nevnt øverst i artikkelen klokken 15.30.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler