Spilltips til Revierderbyet mellom Borussia Dortmund og Schalke 04

Signal Iduna Park Borussia Dortmund spilltips

Vil du streame Borussia Dortmund – Schalke 04? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Dette er en kamp som vanligvis har over 80.000 mennesker på tribunene, inkludert over 20.000 på den berømte gule veggen, kortsiden hvor den mest dedikerte Dortmund-fansen befinner seg. Men denne gangen må de, som oss andre, nøye seg med å se derbyet fra godstolen i sin egen stue.

Men som første store liga ut etter korona-krisen er det forventet et rekordhøyt antall seere over hele kloden, til dette som trolig er det mest intense derbyet i Bundesliga. Erling Braut Haaland og Dortmund er interesserte i å følge Bayern München på toppen av tabellen, mens også Schalke spiller for en plass i Europa neste år.

Før denne runden sparkes i gang befinner Dortmund seg på andreplass på tabellen, fire poeng bak ligaleder bayern München. 14 poeng lenger ned finner vi Schalke, som for øyeblikket befinner seg på sjetteplass, som gir en plass i Europa League neste sesong.

Erling Braut Haaland noterte seg for sin første smultring i forrige ligakamp. Nå venter Schalke på hjemmebane for Borussia Dortmund, og vi tror nordmannen igjen finner målmaskene.

Det ble et høydramatisk møte med Bayer Leverkusen på Bay Arena for to måneder siden. Dortmund ledet både 2-1 og 3-2 i løpet av kampen, men to scoringer på to minutter av Leon Bailey og Lars Bender sørget for at hjemmelaget til slutt kunne juble for en 4-3-seier.

Dermed tapte Dortmund sin første ligakamp etter å ha vunnet de tre foregående hvor Erling Braut Haaland scoret i samtlige. Med sine totalt syv mål på to innhopp og én start sørget nordmannen for ny rekord i Bundesliga. Ingen spillere før han har scoret syv mål på sine første tre Bundesliga-kamper.

Tapet sørget også for at Borussia Dortmund risikerte å falle akterut i kampen om Bundesliga-gullet. Heldigvis spilte både Bayern Munchen og RB Leipzig uavgjort, og dermed er det bare fire og tre poeng opp til de to tittelkonkurrentene. Borussia Mönchengladbach er plassert på plassen bak Dortmund med samme poengsum. Bayer Leverkusen er to poeng bak de gulsorte.

Gjestene er i god form

kampens bortelag, Schalke, har hatt en rufsete sesong så langt. Forventningene er alltid store når det kommer til Schalke, men det er en stund siden de virkelig var med å dominere tysk fotball.

Vi tror Dortmund fikser biffen her, og at brennhete Erling Braut Haaland bidrar sitt til det.

Spill her!

TV og live stream kampen mellom Borussia Dortmund og Schalke 04

Unibet sender dette oppgjøret i Norge, som de gjør med alle andre Bundesliga-kamper. Alt du behøver er en aktiv konto.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler