Spilltips: Dortmund vinner den «norske» duellen mot Hertha

Spilltips dortmund mot hertha bundesliga

Her er vårt spilltips til oppgjøret mellom Borussia Dortmund og hovedstadslaget Hertha Berlin, i runde 30 av Bundesligaen 2019/20.

Vil du streame Borussia Dortmund – Hertha BSC? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Det var et antiklimaks for Dortmund-fansen når Bayern kom og vant 1-0 på Signal Iduna Park for to serierunder siden. Men håpet er enda ikke ute, og etter nedsablingen av Paderborn forrige helg er det fortsatt syv poeng opp til serieleder Bayern München, med fem kamper igjen å spille.

Bayern München har en relativt tøff bortekamp mot et Bayer Leverkusen-lag i god form tidligere på dagen, lørdag. Bayer Leverkusen kjemper selv for en plass i neste års Champions League, og befinner seg for øyeblikket på femteplass, fire poeng bak Borussia Dortmund.

Men også Dortmund møter tøff motstand. Klubben til Jarstein og Skjelbred har vært et av de store formlagene nå i vår, og trenerbyttet fra Jürgen Klinsmann til Bruno Labbadia har åpenbart hatt positiv effekt. Spesielt Skjelbred har utmerket seg positivt nå i vår, den kommende Rosenborg-spilleren havnet blant annet på rundens lag i Bundesliga forrige helg etter prestasjonene i 2-0-seieren hjemme mot Augsburg.

Kamp Borussia Dortmund – Hertha Berlin
Hvor Signal Iduna Park, Dortmund
Når Lørdag 06.06 kl. 18.30
Live stream Se live hos Unibet, Viaplay

Haaland usikker

Erling Haaland skadet kneet sitt i kampen mot Bayern München for snart to uker siden da han krasjet med dommeren i den andre omgangen. Han mistet søndagens bortekamp mot Paderborn, og er svært usikker også til dette oppgjøret.

Han har ikke deltatt på fellestreninger med Dortmund siden skaden og frem til torsdag. En plass i startelleveren ser svært usannsynlig ut for 19-åringen, som står med 10 mål på totalt 11 Bundesliga-kamper for Dortmund i 2020.

Forventede lagoppstillinger:

Borussia Dortmund: Bürki; Piszczek, Can, Akanji; Hakimi, Witsel, Delaney, Guerreiro; Sancho, Hazard, Brandt

Fravær: Mahmoud Dahoud er ute med en kneskade, Mats Hummels er suspendert etter at han fikk sitt femte gule fort for sesongen forrige helg, Marco Reus er ute med en lårskade, Nico Schulz har en muskelskade og Dan-Axel Zagadou er ute med en kneskade.

Hertha BSC: Jarstein; Pekarik, Boyata, Torunarigha, Mittelstädt; Skjelbred, Grujic; Lukebakio, Darida, Cunha; Ibesevic

Fravær: Santiago Ascacibar sliter med en fotskade og Salomon Kalou er ikke inkludert i kamptroppen.

Spilltips: Dortmund vinner + Begge lag scorer

Som nevnt har Hertha BSC vært i svært god form denne våren, og står nå med seks kamper på rad uten tap. Men dette blir den tøffeste oppgaven for hovedstadslaget siden de ble knust med 0-4 hjemme mot Bayern Munchen tilbake i januar.

Dortmund starter trolig uten supertalentet Haaland, men viste i 6-1-seieren over Paderborn sist søndag at de kan score mål også uten nordmannen på banen.

Hertha har scoret 16 mål på sine siste seks kamper i Bundesliga, så her ser vi for oss mål i begge ender av banen, men vi er sikker på at Dortmund scorer flest, og stikker av med alle tre poengene.

Oddsen for at Dortmund vinner og begge lag scorer er 2.35 hos Unibet.

Odds på kampen fra Unibet:

H: 1.38
U: 5.10
B: 8.00

TV og live stream kampen mellom Borussia Dortmund og Bayern München

Unibet sender dette oppgjøret i Norge, som de gjør med alle andre Bundesliga-kamper. Alt du behøver er en aktiv konto.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Vil du streame Borussia Dortmund – Hertha BSC? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler