Spilltips: Dortmund mot Bayern – Haaland mot Lewandowski

dortmund bayern spilltips live stream

Her er vårt spilltips til oppgjøret mellom Haalands Dortmund og ligaleder Bayern i kveld, på Signal Iduna Park i Dortmund

Vil du streame Borussia Dortmund – Bayern München? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Erling Braut Haaland er klar for sin største utfordring i tyske Bundesliga så langt, når regjerende mestere og ligaledere Bayern München gjesterDortmunds hjemmebane, Signal Iduna Park, tirsdag kveld.

Nordmannen står med 10 mål på like mange ligakamper etter overgangen fra Red Bull Salzburg, og har dermed vært en stor bidragsyter til at Dortmund har tatt 27 av 30 mulige poeng etter årsskiftet.

Bayern ankommer Dortmund med masser av selvtillit. I likhet med Dortmund har de virkelig funnet formen etter årsskiftet, og de regjerende mesterne kruser mot sitt åttende strake ligamesterskap.

Dortmund ser ut som de eneste som kan sette en stopper for det, men da skal de gule og sorte helst ha alle tre poengene tirsdag kveld. Motsatt oppgjør tilbake i november endte med hele 4-0 til Bayern.

Kamp Borussia Dortmund – Bayern München
Hvor Signal Iduna Park, Dortmund
Når Tirsdag 26.05 kl. 18.30
Live stream Se live hos Unibet, Viaplay

Kampstatistikker:

  • Bayern står med 9-0 i målforskjell på de to siste Bundesliga-møtene de to klubbene i mellom. Men Dortmund vant forrige møtet på Signal Iduna Park, 3-2 forrige sesong.
  • Dortmund vant også Supercup-finalen mot Bayern på hjemmebane tilbake i august. Dortmund-trener Lucien Favre står dermed med 100 i vinnprosent hjemme mot rivalene.
  • Totalt fire spillere i de to troppene har spilt for begge klubbene. Det er Robert Lewandowski og Ivan Perisic hos Bayern München og Mats Hummels og Mario Götze hos Borussia Dortmund.
  • Dortmund er det eneste laget i Bundesliga som har tre spillere med tosifret antall mål så langt denne sesongen. De tre spillerne er Erling Haaland, Marco Reus og Jaden Sancho.
  • Robert Lewandoski er toppscorer i Bundesliga med hele 27 nettkjenninger. Det er ett mål hvert 82. minutt. Men med 10 mål på 10 kamper er Haaland nede på nytt mål hvert 69. minutt.
  • Lewandowski har også scoret hele 12 mål på de siste seks kampene mot Dortmund, med mål alle seks kampene. Han har også scoret minst to mål i de fire siste Klassiker-oppgjørene.

Forventede lagoppstillinger:

Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek (k), Hummels, Akanji – Hakimi, Can, Brandt, Guerreiro – Sancho, Haaland, Hazard

Fravær: Marco Reus er fortsatt ute med en lårskade, Niko Schulz sliter med en muskelskade og Dan-Axel Zagadou har et vondt kne.

Bayern Munchen: Neuer (k) – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski

Fravær: Philippe Coutinho og Corentin Tolisso er begge ute med ankelskader.

Spilltips: Begge lag scorer i begge omganger

Bayern er ganske klare favoritter her, noe som trolig har mye med tomme tribuner å gjøre. Hjemmebanefordelen er nærmest fraværende, og Bayern er et bedre lag enn Dortmund, spesielt bakover på banen.

Men det oser av kvalitet fremover på banen hos begge lag, og vi tror og håper at det betyr masser av underholdning, og ikke minst mål.

Spill på Dortmund – Bayern⚽ hos Unibet!

Begge lag scorer i begge omganger: 7.00!

TV og live stream kampen mellom Borussia Dortmund og Bayern München

Unibet sender dette oppgjøret i Norge, som de gjør med alle andre Bundesliga-kamper. Alt du behøver er en aktiv konto.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Vil du streame Wolfsburg – Borussia Dortmund? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler