Live stream Bundesliga-oppgjøret mellom Borussia Dortmund og Hoffenheim

Borussia Dortmund – 1899 TSG Hoffenheim
Signal Iduna Park, Dortmund
Bundesliga, runde 17
Lørdag klokken 18.30

Er Borussia Dortmunds krise over med midtukeseieren over Mainz? Lørdag kommer Hannover på besøk til toppduell på Signal Iduna Park. Les mer og få live stream til kampen her.

Gjorde slutt på rekken med åtte kamper uten seier

Borussia Dortmund var ubesieret på syv ligakamper og serieleder da RB Leipzig kom på besøk i den åttende serierunden i midten av oktober.

Bortelaget vant, og siden det gikk det hele åtte serierunder uten at Borussia Dortmund klarte å sikre seg alle tre poengene. Det var helt til bunnlaget Mainz ble slått 2-0 på bortebane tirsdag.

Dermed er Dortmund enda med i kampen om Champions League og vel så det med sine 25 poeng og sjetteplass. Men med 13 poeng opp til ligaleder Bayern Munchen har gullet trolig allerede glippet for de gul- og svartkledde.

Tapt sine to siste bortekamper

Hoffenheim er også i år med å kjempe i toppen av Bundesligaen, men med tap i de to siste bortekampene, mot Hamburg (0-3) og Hannover (0-2), bør borteformen forbedres om klubben skal være med i sesongens medaljekamp.

Etter 16 serierunder ligger Hoffenheim på plassen over Borussia Dortmund med ett poeng mer. Det er 12 poeng opp til Bayern Munchen og tre poeng opp til Schalke på andreplass.

Tidligere møter

Siden Hoffenheims opprykk til Bundesliga for første gang i klubbens historie tilbake i 2008 har de to klubbene møttes totalt 20 ganger i serie og cup. Dortmund har totalt ni seire mot Hoffenheims fire, mens syv har endt med uavgjort.

I fjor endte det med 2-1-seier til Dortmund i tilsvarende oppgjør forrige sesong etter mål av Reus og Aubameyang for Dortmund og Kramaric for Hoffenheim. I Hoffenheim endte det 2-2.

Skader og suspensjoner

Marco Reus er fortsatt langtidsskadet og utilgjengelig for Dortmund frem til mars neste år. I tillegg er nøkkelspillere som Lukasz Piszczek, Mario Götze, maximilian Philipp og André Schürrle ute fra noen dager og opp til flere uker.

Stjernespiss Sandro Wagner har fortsatt problemer med en skadet akilles og står trolig også over oppgjøret mot Dortmund. I tillegg er Unggutten Philipp Ochs tvilsom til lørdagnes kamp.

Hvordan se kampen med i Norge med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler