Bayern Munchen tar i mot Wolfsburg i Bundesliga

Bayern Munchen – Wolfsburg
Allianz Arena
Fredag klokken 20.30

Serieleder Bayern Munchen tar i mot Wolfsburg på Allianz Arena. Les deg opp på oppgjøret og finn live stream her.

Skal prøve å revansjere ydmykende tap

Forrige gang de to lagene møttes var på slutten av forrige sesong da Wolfsburg tok i mot Bayern Munchen på hjemmebane, en kamp Bayern Munchen vant hele 0-6.

Måscorere den gangen var David Alaba, to ganger Robert Lewandowski, Arjen Robben, Thomas Müller og Joshua Kimmich.

Bayern Munchen

God start på sesongen

Og oppgaven blir utvilsomt ikke særlig mye lettere når Wolfsburg nå møter et Bayern Munchen på bortebane som har åpnet sesongen meget sterkt.

Étt feilskjær har det dog vært. I den tredje serierunden tapte laget på bortebane mot Håvard Nordtveit og Hoffenheim i en kamp som til slutt endte 2-0.

Ellers har laget slått både Bayer Leverkusen (3-1 og Mainz (4-0) på hjemmebane og Werder Bremen (0-2) og Schalke 04 (0-3) på bortebane.

Tapte sesong premieren

Wolfsburg startet sesongen med å tape ganske klart 0-3 hjemme mot fjorårets bronsevinner Borussia Dortmund, før de har spilt fire målfattige kamper.

Tre mål scoret og tre mål sluppet inn har resultert i fem poeng, laget har spilt mot Eintracht Frankfurt borte (0-1), Hannover hjemme (1-1), Stuttgart borte (1-0) og Werder Bremen hjemme (1-1).

Robert Lewandowski toppscorer så langt

Robert Lewandowski har allerede plassert seg på toppen av toppscorerlisten, og ingen blir særlig forbauset om han forblir der til sesongen er over i mai neste år.

Seks mål på fem kamper har det blitt så langt, og en av verdens absolutt beste spisser er i rute til å klare 30 ligamål som de to foregående sesongene.

Lånespilleren har startet målkontoen

Divock Origi har scoret tolv mål på 21 starter i serien for Liverpool de to siste sesongene, og mange så for seg at han hadde en rolle å spille for Liverpool-laget også denne sesongen.

Men i sommer ble det klart at han denne sesongen skal spille i Wolfsburg sine grønne trøyer. Belgieren har spilt tre kamper så langt og scoret 1-1-målet mot Werder Bremen.

Neuer brakk beinet på ny

Manuel Neuer var i slutten av forrige måned endelig tilbake i trening etter å ha vært over 130 dager på sidelinjen grunnet et brudd i benet.

Men på trening mandag denne uken klarte Neuer igjen å brekke benet, for tredje gang. Den tyske landslagskeeperen vil nå tidligst være tilbake i januar neste år.

Manuel Neuer

Fredagens hjemmelag må kanskje også klare seg uten Arjen Robben som har pådratt seg en influensa, i tillegg til David Alaba og Juan Bernat som begge er ute i opptil flere uker med en kne- og ankelskade.

For Wolfsburg sin del er ringreven Mario Gomez ute i flere uker enda med en ankelskade, John Anthony Brooks ute med en leggskade til midten av november og Jeffrey Bruma ute med en kneskade i enda noen uker.

På grunn av influensa er også Jakub Blaszczykowski og Kaylen Hinds usikre til fredagens oppgjør.

Hvordan live streamer du kampen i Norge?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler