Allianz Arena klar for toppoppgjør i Bundesliga lørdag kveld

Bayern Munchen – RB Leipzig
Allianz Arena, Munchen
Lørdag klokken 18.30

Bayern Munchen og RB Leipzig møtes for andre gang på fire dager. Bayern trakk det lengste strået i cupen, hvem vinner i Bundesliga? Les mer og få live stream til kampen.

Trengte straffer med én mann mer

Liverpool-klare Naby keita fikk rødt kort allerede åtte minutter inn i den andre omgangen i osndagens cupkamp mellom RB Leipzig og Bayern Munchen på Red Bull Arena, Men det var hjemmelaget som scoret kampens første mål.

Svenske Emil Forsberg sørget for 1-0 etter 68 minutter, men bare fem minutter senere sørget Thiago for at det sto 1-1 til full tid. Det gjordet det også etter ekstraomgangene så kampen ble avgjort på straffer.

Der scoret Bayern Munchen på alle sine straffer i tillegg til at keeper Sven Ulreich reddet straffen til Leipzig-spiss Timo Werder og sørget for at Bayern er videre i cupen.

Tabellnaboer

RB Leipzig ga Bayern Munchen god konkuranse om seriegullet gjennom store deler av sesongen i fjor, selvom Bayern til slutt vant mesterskapet rimelig greit.

Men starten av årets sesong beviser at RB Leipzig har kommet til toppen av tysk fotball for å bli. Etter ni serierunder er laget på tredjeplass med 19 poeng, kun étt poeng bak serieleder Borussia Dortmund og Bayern Munchen.

Skader og suspensjoner

Thomas Müller måtte stå over cupkampen denne uken grunnet ødelagte muskelfibre og er ikke ventet tilbake før midten av neste måned. I tillegg er selvsagt Manuel Neuer og Franck Ribéry fortsatt langtidsskadet.

For Leipzig sin del er skadelisten en del mindre, og kun Stefan Ilsanker og Bruma er usikre på om det rekker toppoppgjøret.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.