Spilltips: Få problemer for Bayern mot Uwe Röslers Fortuna Düsseldorf

Bayern Munchen fortuna dusseldorf live stream spilltips

Vil du streame Bayern München – Fortuna Düsseldorf? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Med 1-0 og tre poeng i tirsdagens oppgjørt mot Borussia Dortmund på Signal Iduna Park er det kun teorien som kan ta tittelen fra Bayern denne sesongen. Seieren sørger for at det nå er syv poeng ned til Erling Braut Haaland og co, og med seks kamper igjen og en fantastisk form denne våren, er det nærmest bare formaliteter som gjenstår før Bayern nok engang blir kronet mestere i Bundesliga.

Uwe Röslers Fortuna Dusseldorf tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot formsvake Schalke 04 i midtuken, og med det kom et forsterket håp om at Bundesliga-plassen kan reddes. Det er for øyeblikket bare ett poeng opp til Mainz på trygg grunn, mens Werder Bremen, som befinner seg på direkte nedrykk på plassen under, er fem poeng bak. Riktignok har Werder Bremen én kamp mindre spilt enn Dusseldorf, så nedrykkskampen lever i beste velgående.

Så for bortelaget sin del kom kanskje kampen borte mot de regjerende mesterne ikke på det mest gunstige tidspunktet. For til tross for at Allianz Arena kommer til å være folketomt, er hjemmelaget gedigne favoritter i dette oppgjøret.

Fortuna Dusseldorf tar imot Hoffenheim neste runde mens Bayern tar turen til Bay Arena for å møte Bayer Leverkusen.

Forventede lagoppstillinger:

Bayern München: Neuer; Pavard, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Coman; Lewandowski

Fravær: Coutinho er fortsatt ute med sin ankelskade, mens Tolisso også sliter med ene ankelen.

Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier; Ayhan, Hoffmann, Suttner; Zimmermann, Stöger, Bodzek, Morales, Thommy; Karaman, Hennings

Fravær: Steffen er utilgjengelig på grunn av en kneskade.

Spilltips: Bayern leder til pause (-1)

Bayern München ser rett og slett uovervinnelige ut for tiden, og det er få, om noen, lag som kan stå i veien for dette lokomotivet nå. Bayern kruser inn til sin åttende strake ligatittel, og vi tror det gjør det med stil. Blant annet ved å lede med to mål allerede til pause i dette oppgjøret.

Fortuna Düsseldorf bør konsentrere seg om å få mest mulig ut av de fem resterende ligakampene som følger, der man blant annet møter tøffe motstandere som Borussia Dortmund på hjemmebane og RB Leipzig på bortebane.

Odds på kampen fra Unibet:

H: 1.08
U: 12.50
B: 30.00

TV og live stream til kampen mellom Bayern Munchen og Fortuna Dusseldorf

Unibet sender dette oppgjøret i Norge, som de gjør med alle andre Bundesliga-kamper. Alt du behøver er en aktiv konto.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Vil du streame Bayern München – Fortuna Düsseldorf? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler