Beviser Bayern at de hører hjemme i Mesterligaen?

Allerede etter to runder og fire spilte kamper i Gruppe B er det nesten selvsagt at PSG skal videre. Bayern Munchen er en av favorittene i Champions League 2017/18 og på onsdag får de bevise at det er de som hører hjemme i CL og ikke i Europaligaen.

Gruppe B

Så langt i Gruppe B er det Paris Saint-Germain som leder med to seire på to kamper. På de to neste plassene finner vi nettopp Bayern Munchen – Celtic som begge har 3 poeng etter å ha vunnet 1 kamp og tapt 1 kamp. Begge lagene vant 3 – 0 mot Anderlecht, Bayern hjemme og Celtic på bortebane. Derimot ble det større forskjeller når de møtte Paris Saint-Germain. Bayern gikk på en smell med 3 – 0 tap på bortebane, mens Celtic møtte dem på hjemmebane og tapte 5 – 0.

Slik som ståa er nå har Bayern en billett til videre spill i Champions League, mens Celtic må nøye seg med Europa League, igjen…

Bayern – Celtic

Tyskerne og skottene har kun spilt mot hverandre to ganger tidligere, og det var i Champions League 2003/2004. I denne sesongen gikk Lyon og Bayern videre til sluttspillet i CL, Celtic gikk til Europa League, mens Anderlecht ble slått ut. Nå, 14 år senere ser vi absolutt likheter til hvordan ting skal gå. Bayern slo Celtic 2 – 1 sammenlagt, etter å ha spilt 2 – 1 hjemme og 0 – 0 borte mot Celtic.

Tysk maskineri

Bayern gjorde det bedre i fjorårets Bundesliga enn de har klart å prestere hittil. Med 82 poeng tok de en soleklar ligaseier, 15 poeng foran RB Leipzig. I år ser det ut til at det kan ha kommet rusk i maskineriet, etter 8 spilte står formen på 6 – 1 – 1 og en andreplass.

The Hoops

Celtic ligger på 1. plass i Scottish Premiership og er ubeseiret etter å ha spilt 9 kamper. Like eksemplariske var de i forrige sesong og spilte 38 kamper uten tap. Scottish Premiership er en liga med store forskjeller så det kan bli vanskelig å stå ubeseiret etter møtet med Bayern Munchen.

Odds på Bayern Munchen – Celtic

Bayern er soleklare favoritter i denne kampen og det gir seg til uttrykk i oddsen. Men, det finnes fortsatt gode muligheter for å sikre seg den beste oddsen ved å spille på live odds. På denne typen odds ka man plassere bets på neste målscorer, neste corner og flere andre bets. Med denne oddsen kan du sikre deg god tilbakebetaling og det beste utvalget av live odds finner du på bet365. For å spille på bet356 må du være registrert og det fikser du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler