Bayer Leverkusen mot Hamburg SV i Bundesliga

Bayer Leverkusen – hamburger SV
Bay Arena
Søndag klokken 18.00

Helgens runde i Bundesliga avsluttes med at Hamburger SV drar til Bay Arena for å møte Bayer Leverkusen. Les mer og finn live stream til kampen her.

Begge tapte i midtuken

Grunnet pause i de europeiske cup-turneringene benyttet Bundesliga ukedagene denne uken til en ligarunde. Der møtte Hamburg Borussia Dortmund på hjemmebane og Bayer Leverkusen møtte Hertha Berlin borte.

Og Hamburg fikk juling mot serielederene. Hamburg visste at de tok i mot laget som hadde fått den beste sesongstarten i historien med 10 poeng av 12 mulige og 10-0 i målforskjell.

Når kampen var slutt hadde Borussia Dortmund 13 poeng av 15 mulige og 13-0 i målforskjell. For Hamburg sin del er de nå på en ellevte plass med seks poeng på fem kamper.

Bayer Leverkusen fikk det også tøft i bortemøtet med Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbreds Hertha Berlin.

Mathew Leckie og Salomon Kalou sørget for at det sto 2-0 til vertene før pause før kampen dabbet litt ut. Julian Brandt ga Bayer Leverkusen et trøstemål på slutten og fastsatte resultatet til 2-1.

Det plasserer Bayer Leverkusen på en fjortendeplass etter fem serierunder med én seier, én uavgjort og tre tap, og sesongstartet må snart kunne sies å være dårlig.

Vant hver sin kamp forrige sesong

De to lagene vant begge sin hjemmekamp i oppgjørende i Bundesliga forrige sesong. Hamburg vant knepent 1-0 på volksparkstadion mens Byer Leverkusen vant sin hjemmekamp klarere med 3-1

Siden 1993 har de to lagene møttes i Bundesliga hele 48 ganger, og det er Bayer Leverkusen som historisk er det beste laget av de to med sine 20 seire.

Hamburg på sin side har vunnet 16, syv av dem på bortebane som er tilfellet søndag. 12 har endt med et uavgjortresultat.

Bay Arena

Bay Arena, Bayer Leverkusens hjemmebane.

Stor forskjell i størrelsen på skadelistene

Søndagens hjemmelag har en fordel med å kun ha én eneste spiller skadet i form av kroaten Tin Jedvaj. Han har vært ute siden juli med en leggskade og er ventet tilbake i slutten av måneden.

Hamburg på sin side har hele syv spillere som er skadet eller tvilsom til søndagens oppgjør. Filig Kostic, Nicolai Müller og Rick Van Drongelen er definitivt ute med forskjellige skader.

Mens Albin Ekdal, Aaron Hunt, Bjarne Thoelke og Mats Köhlert alle er usikre men kan rekke kampen mot Bayer leverkusen.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler