8 mål på de 2 siste kampene for Leverkusen før DFB-semien mot Bayern

Bayer 04 Leverkusen – Bayern München
Bay Arena – Leverkusen
DFB-Pokal – Semifinale
Tirsdag klokken 20.45

NordicBet Oddsbonus

Med fire seire på de siste seks kampene i Bundesliga har Bayer Leverkusen virkelig fått opp dampen i det siste. Med fire ligakamper igjen å spille ligger klubben på en tredjeplass på tabellen fire poeng bak Schalke, og øyner en sølvplass i serien for første gang siden 2010/11.

Og de to siste seriekampene har begge endt 4-1 i favør laget fra Nord-Rhinen, først borte mot RB Leipzig så hjemme mot Eintracht Frankfurt. Seks av målene er scoret av Tysklands landslagsmenn Kevin Volland (4) og Julian Brandt (2).

Møter overmakten

Til tross for at Leverkusen imponerer kan det ikke sammenlignes med prestasjonene til Bayern München for tiden. Gigantklubben fra Bavaria står med smått utrolige 25-4 i målforskjell på de siste seks kampene, og har allerede sikret seg tittelen i Bundesliga.

Også i Europa imponerer klubben, som vanlig, og forrige uke sikret dem seg avansement fra kvartfinalen i Champions League med 2-1 sammenlagt over Sevilla. Real Madrid venter over to kamper i semifinalen.

Veien hit

Bayer Leverkusens vei til semifinale har blant annet inneholdt to kamper som har gått til ekstraomganger. Det måtte ekstraomganger til i den første runden borte mot Karlsruher før Union Berlin ble slått 4-1 hjemme i den andre runden.

Så ble Borussia Mönchengladbach slått 1-0 borte før Werder Bremen ble beseiret med 4-2 etter ekstraomganger i kvartfinalen.

For Bayern München sin del ble Chemnitzer slått 5-0 borte først, så trengtes straffer for å slå ut RB Leipzig i den neste runden før Borussia Dortmund og Paderborn måtte gi tapt med henholdsvis 2-1 og 0-6 i sekken.

Skader og suspensjoner

Bayer-trener Heiko Herrlich må klare seg uten Sven Bender (ankel) i midtforsvaret i tillegg til venstreback Wendell (kne) og den finske landslagsspissen Joel Pohjanpalo (ankel).

For Jupp Heynckes del er Kingsley Coman (ankel) og Fabian Benko (muskel) utilgjengelig, mens Arturo Vidal straks er ventet tilbake i full trening igjen. Og til glede for alle Tyskland-fans er Manuel Neuer tilbake i lett trening og trolig spilleklar neste måned, akkurat i tid for VM.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Unibet kommer til å sende dette potensielt målrike oppgjøret via deres live streamingstjeneste for alle som er aktive kunder hos dem.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Odds på kampen mellom Bayer Leverkusen og Bayern München

Ikke uventet er kveldens bortelag satt til ganske klare favoritter av bookmakerne, og Unibet gir 1.60 i odds for Bayern München-seier. For hjemmeseier og uavgjort får du henholdsvis 5.10 og 4.10 ganger pengene tilbake.

Spilltips: Det er en vanskelig kamp å spå og å gå for Bayern-seier blir for lettvint. Så vi går for over 3.5 mål til fine 2.55 i odds.

Trykk her for å spille på kampen hos Unibet. Og om du ikke allerede er kunde venter det meget gunstige velkomstsbonuser.

NordicBet Oddsbonus

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler