Naboduell på BayArena lørdag ettermiddag

Bayer Leverkusen – FC Köln
BayArena, Leverkusen
Lørdag klokken 15.30

Köln vant sin første kamp mot en Bundesliga-motstander i midtuken, gjentar de suksessen mot Bayer Leverkusen Lørdag? Vi gir deg live stream til kampen.

To poeng på ni kamper

Til tross for en sterk 1-3 seier borte mot Hertha Berlin i cupen denne uken har Köln sin sesongstart vært katastrofal dårlig. Laget ligger klart sist på Bundesliga-tabellen med to poeng på de første ni serierundene.

Forrige serierunde tok de i mot nest-sist plasserte Werder Bremen i en ufattelig kjedelig fotballkamp som endte 0-0. Ikke overraskende da de to lagene på de første åtte serierundene hadde scoret seks mål, til sammen.

Overlegen seier

Med åtte poeng på de siste fire kampene ser det langt lysere ut for Bayer Leverkusen. Med to tap på de første tre kampene har formen forbedret seg drastisk og laget ligger nå på niendeplass på tabellen, med kun fire poeng opp til Champions League-plass.

I cupen fikk Leverkusen hjemmekamp i den andre runden, da Union Berlin kom på besøk på bayArena på tirsdag, en kamp som endte 4-1 favør hjemmelaget.

Skader og suspensjoner

Bayer Leverkusen har Tin Jedvaj og Kevin Volland ute med skader, førstnevnte med en overbelastning og Volland fikk en smell på trening tidligere denne uken.

Jonas Hector, Marcel Risse og Jhon Córdoba er alle utilgjengelig for Köln i flere uker til, mens flere andre spillere er usikker før lørdagens oppgjør, deriblant Claudio Pizarro og Jorge Meré.

Tidligere møter

Fra sesongen 1993/94 har Bayer Leverkusen og Köln møttes totalt 24 ganger i Bundesliga, med Leverkusen som det overlegent historisk beste laget av de to.

De står med seier i 18 av oppgjørene, mot Kölns seks. Ti har endt med uavgjort. Forrige sesong endte det 2-2 i tilsvarende oppgjør og 1-1 i Köln.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler