Fare for uavgjort mellom Augsburg – Wolfsburg

Augsburg – Wolfsburg
WWK Arena
Lørdag klokken 15.30

Augsburg har gode sjanser til klatring etter lørdagens kamp mot Wolfsburg på WWK Arena, men da trengs det tre poeng. Poengdeling er nemlig Wolfsburg eksperter på.

Augsburg – Wolfsburg

Det står 3 – 1 – 1 mellom lagene i de fem siste møtene. Siste kamp som ble spilt på Wolfsbergs hjemmebane, Volkswagen Arena endte med 1 – 2 seier til Augsburg, men i det tilvarende møtet på WWK Arena tok Wolfsburg tre poeng med en 0 – 2 seier.

Augsburg

Vertene har levert blandet i Bundesliga 2017/18. Med 4 – 4 – 4 står de på 10. plass med 16 poeng og leder over Stuttgart med 5 mål. Årets sesong starter godt med tre seiere i de fem siste kampene. Deretter har det snudd til det verre for Augsburg. Det har nemlig endt med tre tap i de seks siste rundene av Bundesliga. Formen på hjemmebane er tilsvarende, med 2 – 2 – 2 hittil.

Selv om Augsburg er langt fra det mestscorende laget i Bundesliga med 16 mål hittil har de to toppscorere inne på topp 10 listen. Det er Alfred Finnbogason og Michael Gregoritsch som med 5 mål hver er på delt 7. plass. Augsburg har ingen skadede spillere eller suspenderte spillere, det betyr at de kan stille med et relativt skarpt lag mot Wolfsburg.

Wolfsburg

Med 2 – 8 – 2 er det ingen andre i Bundesliga som har flere uavgjort. Den noe tvilsomme rekorden har gitt Wolfsburg 14 poeng og en 13. plass. Det er en forbedring fra i fjor hvor de endte på play off plassen og måtte spille mot Eintracht Braunschweig. Begge disse kampene endte emd seier til Wolfsburg. Med 14 poeng og 6 poeng ned til Werder Bremen på play off plass er Wolfsburg i trygt terreng, samtidig som det er gode muligheter for å gå høyere på tabellen dersom de skulle klare å begynne å avgjøre kamper.

Wolfsburg mangler tre spillere. Det er midtbanespiller Iganacio Camacho, forsvarsspiller Sebastian Jung og angrepsspiller Marvin Stefaniak.

Augsburg – Wolfsburg live fotballstreaming

Augsburg – Wolfsburg live fotball stream er tilgjengelig for alle aktive spillere på bet365. Helgen er fylt med kamper i Bundesliga og det gir deg gode sjanser til å se de beste fotballkampene på live stream.

Denne kampen mellom Augsburg og Wolfsburg, sammen med flere andre tyske Bundesligakamper denne helge kan du se live på nett om du følger denne enkle fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler