Klarer Markus Gisdols Hamburg å ta tre nye poeng mot Augsburg lørdag?

FC Augsburg 1907 – Hamburger SV
WWK Arena, Augsburg
Bundesliga, runde 18
Lørdag klokken 15.30

Et kriserammet Hamburg-lag møter Augsburg på bortebane i den første kampen av vårsesongen i Bundesliga lørdag. Vi gir deg siste nytt før avspark og live stream til kampen.

På nedrykksplass

Hamburg startet faktisk sesongen ved å vinne sine to første kamper, den første mot nettopp Augsburg (1-0) før Köln ble slått på bortebane (3-1).

Men siden det har det kun blitt fire seire og tre uavgjorte i tillegg til hele ti tap. Det plasserer Hamburg på nest sisteplass på Bundesliga-tabellen, med to poeng opp til sikker plass.

Midt på tabellen

Augsburg klarte så vidt å holde plassen i Bundesliga i fjor, da de med sine 38 poeng kun hadde ett poeng mer enn Wolfsburg som måtte ut i kvalifisering for å holde plassen.

Så langt denne sesongen står de med seks seire. Seks uavgjorte og fem tap på sine første 17 kamper. Det plasserer dem på en niendeplass, ni poeng over nedrykk og kun fire poeng fra kvalifisering til Europa League.

Skader og suspensjoner

Augsburg-manager Manuel Baum må sette opp en førsteellever uten Erik Thommy, Kevin Danso, toppscorer Alfred Finnbogason, Daniel Opare og Dong-Won Ji som alle er ute med skader. De er alle ventet tilbake i full trening i løpet av måneden.

For Hamburg-manager Markus Gisdol sin del er Nicolai Müller, Bjarne Thoelke og Albin Ekdal utilgjengelige, alle grunnet skader. Førstnevnte er ikke ventet tilbake før i starten av april.

Tidligere møter

De to klubbene har, siden Augsburgs opprykk til Bundesliga for første gang tilbake i 2011, møtt hverandre totalt 14 ganger. Og det er faktisk kampens hjemmelag som har statistikken på sin side med sine syv seire mot Hamburgs seks, mens én av kampene har endt med uavgjort.

Som nevnt endte det med en 1-0-seier til Hamburg i åpningskampen av Bundesliga denne sesongen. Hamburg vant også forrige sesongs hjemmekamp 1-0, mens Augsburg da vant tilsvarende oppgjør hele 4-0.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad. Kampstart er som nevnt øverst i artikkelen klokken 15.30.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler