Brækhus – Laurén: The First Lady er tilbake i ringen

Med 31 seire på rad og 5 belter er Brækhus et sjeldent tilfelle. Det er ingen som har vært i nærheten av lignende prestasjoner. Hun har vært drivkraften bak lovendringen om å tillate profesjonell boksing i Norge og feiret dette med kampen The Homecoming mot franske Anne-Sophie Mathis som hun slo på teknisk knock out etter 1 minutt og 5 sekunder.

Cecilia Brækhus

The First Lady har en perfekt CV som proffbokser og det ser ikke ut til å skulle endres når hun møter Mikaela Laurén. På hennes 31 kamper har hun vunnet 2 på knock out, 6 på teknisk knock out og 23 på poeng. Som amatørbokser gikk hun 80 kamper og vant 75 av dem. Ceclia har hatt sine tre siste kamper i Norge og som nevnt vant hun mot Mathis, etter dette møtte hun svenske Klara Svensson i The Nordic Rumble, og argentinske Érica Farías i The Battle of Bergen. De to siste kampene ble vunnet på poeng.

Brækhus – Laurén møttes for første gang i 2010 og Cecilia gikk selvsagt seirende ut av kampen. Møtet i Rostock, Tyskland, endte med teknisk knock out og Cecilia tok med seg WPBF beltet hjem.

Mikaela Laurén

Mikaela Laurén begynte opprinnelig sin sportkarriere som svømmer, men er nå sammen med Klara Svensson en av Sveriges beste boksere. Denne duoen har nå klart å lage så dårlig stemning at Cecilia Brækhus har gått ut og sagt at kampen skal ende med knock out.

41 årige Mikaela har hatt en turbulent karriere og blant annet sonet fengselsstraff for oppbevaring av anabole steorider og våpen. Noen år etter soningen av fengselstraffen på 1 år og 2 måneder begynte hun som proffbokser og tok WPBF beltet fra amerikanske Jill Emery i 2010. En knapp måned etter tapte hun beltet til Cecilia Brækhus i en tøff kamp.

Stream Brækhus – Laurén

Selv om du ikke har kjøpt billetter til Oslofjord Fight Night er det fullt mulig å se kampen som går av stabelen kl 21:00, lørdag den 21. oktober. Du kan for eksempel live streame Brækhus – Laurén på nett. For å kunne se kampen mellom Brækhus – Laurén trenger du et abonnement på Viaplay. Når du har ordnet det kan du finne kampen på Viaplay Fighting.

Odds på Brækhus – Laurén

Selv etter en hofteskade som kunne satt en stopper for Oslofjord Fight Night er det ingen tvil om at det er Cecilia Brækhus som er favoritt hos både bookmakere og spillere. For å spille odds på Brækhus – Laurén trenger du en konto hos bet365 og de ordner du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler