Våre favoritt livescore-tjenester for fotball

Det er alltid interessant å fløge med på resultatet i kamper du bryr deg om men ikke har mulighet til å se, enten på tribunen eller nett og TV. På nettet finnes det tusenvis av sider som tilbyr livescore, noen bedre enn andre og med forskjellige spesialfelt. Livescore vil si at siden oppdaterer seg live med resultater og hendelser i pågående kamper.

Vi skal her gi deg tips om hvilken livescore-tjenester som er best for nordmenn og det nordmenn liker best, nemlig norsk fotball, engelsk fotball og Champions League.

Noen av tjeneste er nettsteder, andre er apper og noen er begge deler.

Våre fire favoritter for livescore

I listen vår fokuserer vi på hvem som er best på å gi detaljert informasjon om kampen når den foregår, de aller beste tjeneste bør gi deg nesten like mye detaljer om kampen som du hadde fått med deg selv på stadion.

Bet365

Om du ønsker live resultater for mer enn fotball er bet365 den desidert beste tjenesten. Her kan du følge fotball, håndball, ishockey, boxing og det meste annet av sport med interesse.

Fordelen med bet365, spesielt om du liker å tippe, er at du kan tippe og oddse på kampene i samme tjeneste som du følger resultatene. Det er også flere begivenheter de sender på live stream.

Om du kun behøver å følge et resultat er det ikke et krav at du må være medlem. Bet365 sine livescore-sider er åpen for alle.

Men er du medlem med en aktiv konto får du også tilgang til å se flere tusen kamper og sportsbegivenheter på live stream i året.

Altomfotball.no

Altomfotball er ikke en typisk livescore-tjeneste, men de har desidert mest informasjon og detaljer om det som skjer i norsk fotball.

Så er du interessert i vite hvor mangegule kort din favorittspiller har fått, eller hvor mange tilskuere Kvik Halden har på sine bortekamper er dette nettstedet å sjekke.

Her får du også overgangsnytt og andre nyheter fra klubbene, samt informasjon om hvilken tv-kanal du kan se de neste kampene på.

Livegoals.com

Dette er en mer komplett resultattjeneste som gir deg live oppdateringer på pågående kamper.

Den oppdaterer deg på så og si alt som fåregår av fotballkamper i verden, så om du for eksempel vil vite hvordan det går med ditt favorittlag i Romania kan du finne ut av det her.

Du får også oppdateringer på lagoppstilling, bytter, kort og målscorere via livegoals.com

FotMob

FotMob er en komplett livescore-app for smart-telefonen. Utviklerene bak appen er norske, så her kan du være sikker på at det meste som foregår i norsk fotball blir tatt med.

Når du laster ned appen får du mulighet til å velge hvilken ligaer og lag du følger med på, og du vil få ekstra oppdateringer på dem.

Du vil også få overgangsrykter, bekreftede overganger og om du vil så gir appen deg push-varsler når det skjer noe i kampene som dine favorittlag spiller.

I utvalgte kamper og ligaer får du muligheten til å se reprise av høydepunkter like etter de har skjedd live og også høre kampene via radio.

Dette er en personlig favoritt hos oss og den blir brukt flittig spesielt når man er på farten og ikke har mulighet til å se kampene vi ønsker å se.

Alltid oppdatert

Med disse fire tjeneste skal du aldri gå glipp av et mål, en straffesparkmiss eller et rødt kort igjen.

Du vil også alltid kunne holde deg oppdatert på hvem som er toppscorer i Premier League, hvem scoret det tredje målet i ditt favorittlags kamp for fire uker siden eller hvor mange tilskuere som kom på Borrusia Dortmunds forrige hjemmekamp.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler