Quiz: Klarer du å gjette toppscorerne i Europas 20 beste ligaer?

quiz bilde

Vår siste fotballquiz går ut på at du skal gjette så mange toppscorere i de 20 beste UEFA-ligaene du klarer.

Du har sikkert en anelse om hvilken Bayern München-spiller med 25 nettkjenninger som har scoret flest mål i Bundesliga denne sesongen, men det er litt vanskeligere å gjette toppscorerne i den for eksempel den greske og den kypriotiske ligaen.

Du får hint om ligaen, klubben spillern spiller for og hvor mange mål spilleren har scoret så langt i sesongen 2019/20. I både den franske Ligue 1, den nederlandske Eredivisie og den belgiske Jupiler Pro League, er toppscoreren delt mellom to spillere og i den tsjekkiske ligaen er det hele fire spillere som har scoret 10 mål hver.

På listen finner du både noen av verdens beste fotballspillere, men også noen for flere helt ukjente spillere.

Hvis du gjetter alle de 26 spillerne er vi virkelig imponert, og du kan med stolthet kalle deg for en fotballnerd!

Vi har valgt å gå ut i fra UEFAs koeffisientliste, og tatt med de 20 høyest rangerte ligaene på listen. Det holder å gjette spillerens etternavn.

Det er verdt å merke seg at spillere kan ha skiftet klubb i januarvinduet, og dermed ikke spiller for nedenfor nevnte klubb lenger.

Gjett så mange ligatoppscorere som du kan på 10 minutter her:

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler